Varujan Pambuccian către deputatul USR Tudor Benga: „Niciodată, dar niciodată să nu mai faceţi aşa ceva. Mă puteți convinge să votez codurile”

Data actualizării: Data publicării:
Pambuccian
Foto: Agerpres
Pambuccian
Foto: Agerpres

Liderul grupului minorităţilor naţionale din Parlament, deputatul Varujan Pambuccian i-a solicitat, miercuri, deputatului USR, Tudor Benga, să nu mai "ameninţe", precizând că el nu poate fi convins, în felul acesta, să voteze Codurile penale, scrie Agerpres.

La dezbaterea proiectului de Lege pentru instituirea Zilei Limbii Macedonene, deputatul USR Tudor Benga a arătat că "există un punct în care naţia română îşi va pune nişte întrebări": "La fel cum vă spuneam şi săptămâna trecută, există un punct în care naţia asta îşi va pune nişe întrebări. Dacă astăzi această oroare de Cod penal va trece cu ajutorul votului minorităţilor, va veni un punct în care cetăţenii acestei ţări vor spune: "Nu mânjiţi comunităţile dumneavoastră, nu vă vindeţi pe 30 de arginţi!", a spus Benga de la tribuna Camerei Deputaţilor.

Venit la microfon, Varujan Pambuccian a susţinut că a fost ameninţat.

"Niciodată, dar niciodată să nu mai faceţi aşa ceva. Puteţi convinge un om ca mine, care nu a votat codurile, să le voteze tocmai pentru ce aţi făcut adineauri! Niciodată să nu mai încercaţi să mai ameninţaţi grupul ăsta în vreun fel! Şi asta este valabil pentru absolut toată lumea din sala asta! Sper că am fost foarte clar, sper că nu mai este nevoie vreodată să intervin pe tema asta. Faptul că există grupuri mari şi grupuri mici nu înseamnă că grupurile alea mici trebuie să fie ameninţate de către vreun grup mai mare decât ele. Niciodată!", a spus Pambuccian.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri