Vasile Blaga: Este inadmisibil ca un partid de dreapta, cum se declară PNL, să dea lovitură după lovitură clasei de mijloc

Data publicării:
blaga2

Întrebat dacă liderul liberal Crin Antonescu va fi candidatul USL pentru alegerile prezidențiale, Vasile Blaga a spus zâmbind: „Cel puțin așa se vede astăzi. Este țelul suprem al domnului Antonescu și al unora din PNL, motiv pentru care înghit atâtea”. Șeful democrat-liberalilor a precizat că nu îl vede pe Crin Antonescu la Cotroceni.

„Este inadmisibil ca un partid care se declară de dreapta să dea lovitură după lovitură clasei de mijloc. Ei spun, pe de-o parte, că reduc TVA-ul la pâine. Partidul Democrat-Liberal este absolut de acord cu reducerea fiscalității, dar pe de altă parte, nu compensează această chestie printr-o creștere economică normală, nu prin creșterea gradului de încasare la buget, nu prin crearea de locuri de muncă. Nu, inventăm 21 de taxe care se adaugă celor introduse în Codul Fiscal la începutul anului. Țăranul român este deja speriat. Dacă ai două hectare de pământ în plus, ești chiabur , în concepția PSD-ului, iar PNL-ul a fost de acord cu asta”, a continuat președintele PDL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri