VIDEO. Cătălin Rădulescu, în Parlament: "Lasă-ne, mă, cu poporul"

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu 2

Tensiune în Camera Deputaţilor, unde opoziţia a încercat, miercuri, să obţină supunerea la vot a cererii de revocare a vicepreşedintelui Florin Iordache şi a preşedintelui Liviu Dragnea. La prezidiu, pe fondul blocajului generat de PSD, conducătorul contestat al şedinţei, Florin Iordache, s-a trezit înconjurat de deputaţi de la PSD şi din opoziţie. În înghesuiala creată şi-a făcut loc şi deputatul Cătălin Rădulescu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o filmare transmisă în direct pe Facebook, deputata USR Cosette Chichirău susţine că blocajul durează de mai bine de o oră şi jumătate, timp în care aleşii PSD s-au ocupat intens de blocarea supunerii la vot a solicitării opoziţiei.

Potrivit imaginilor, printre "gardienii" de la prezidiu ai lui Florin Iordache se numără şi deputatul PSD Cătălin Rădulescu, unul dintre social-democraţii care fac pledoarie pentru adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pentru graţiere şi amnistie. 

"Încercăm să obţinem un vot, doar atât. Până acum nu au avut nicio problemă să supună la vot orice venea de la opoziţie pentru că pur şi simplu respingeau", comentează Cosette Chichirău, în timp ce filmează.

Social-democraţii par însă mai agitaţi, iar Cătălin Rădulescu este vizbil iritat de situaţia creată la prezidiu - înghesuiala, comentariile şi transmisiunile în direct pe Facebook făcute de aleşii opoziţiei cu telefoanele mobile.

"Ce dracu' faci, mă, te duci dintr-o parte în alta? M-ai debusolat", i se adresează Rădulescu unui parlamentar din opoziţie care vorbeşte de regulament. Acesta îi reproşează lui Cătălin Rădulescu că sugerează că votul nu contează. "Ba da, dar stai într-un loc, nu pot să te urmăresc dacă tot te mişti".

Moment în care intervine un alt ales de la opoziţie, care-i spune lui Rădulescu să se întoarcă iarăşi "la popor, să cereţi voturi că nu mai aveţi voturi". "Lasă-ne, mă, cu poporul", este replica deputatului PSD Cătălin Rădulescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri