Virgil Popescu: "Nu e uşor de coabitat cu PSD, un partid care îţi înfige cuţitul pe la spate"

Data publicării:
energie popescu
Virgil Popescu, fost ministru al Energiei în guvernul Ciucă. FOTO: Inquam Photos

Fostul ministru liberal al Energiei, Virgil Popescu, a declarat, vineri, la Slatina, că nu e uşor de coabitat cu PSD, un "partid care îţi înfige cuţitul pe la spate, îţi ia primarii, ţi-i momeşte". El le-a mai spus aleșilor locali că este necesar să se mobilizeze încă din vară, pentru a demonstra la europarlamentare că PNL este mai bun decât ceilalți.

În calitate de preşedinte al PNL Mehedinţi, Virgil Popescu a făcut afirmaţia la întâlnirea Ligii Aleşilor Locali PNL din regiunea Sud-Vest Oltenia de la Slatina.

"Avem un an foarte greu şi nu este uşor de coabitat cu PSD. Nu este uşor cu un partid care îţi înfige cuţitul pe la spate, îţi ia primarii, ţi-i momeşte. Nu este uşor să mergem să le spunem oamenilor, pentru că stabilitatea este foarte importantă. Da, dar suntem liberali şi la Sinaia am luat o decizie în Biroul Politic Naţional, care zic că ne trasează şi ne va trasa direcţia pentru 2024, "prin noi înşine" şi prin noi înşine vom câştiga alegerile în 2024 aşa cum le-am câştigat şi în 2020. Şi să nu uităm că putem, da, putem să câştigăm alegerile", a spus Virgil Popescu.

Acesta le-a transmis aleşilor locali PNL că e nevoie de mobilizare politică încă din luna iunie.

"Trebuie să demonstrăm la europarlamentare că suntem mai buni decât ceilalţi. Şi suntem mai buni decât toţi ceilalţi. După care lucrurile vor intra într-un ritm normal la locale, parlamentare şi alegerile prezidenţiale. Obiectivul final este să avem preşedintele României, pentru că avem candidat, este preşedintele partidului, domnul Ciucă", a mai afirmat Virgil Popescu. 

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri