Reacția Tribunalului București după ce avocata lui Liviu Dragnea a găsit rețeaua wi-fi „m**e PSD” activă în instituție

Data actualizării: Data publicării:
Tribunalul Bucuresti

La o zi după ce avocata Flavia Teodosiu, cea care îi reprezintă în instanță pe fostul vice-premier Sevil Shhaideh și pe liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat pentru agenția de presă Mediafax că urmează să sesizeze CSM și Inspecția Judiciară, după ce a găsit la Tribunalul București o rețea wi-fi (n.r. - rețea de internet wireless) botezată „m**e PSD”, instituția vine cu explicații.

Potrivit președintelui Tribunalului București, niciun angajat al departamentului IT nu a configurat o astfel de rețea wireless. În plus, Tribunalul București nu deține echipamente care să permită instalarea unei rețele wi-fi publice.

„La nivelul Tribunalului București nu a existat și nu există o rețea publică wireless WLAN-WI-FI. O rețea precum aceea din fotografiile afișate se poate configura cu ajutorului unui smartphone/laptop cu router, de către orice persoană aflată în interiorul/vecinătatea Tribunalului București, care are posibilitatea să o denumească oricum dorește. (...) Evenimentul se poate repeta atât timp cât se permite intrarea în incinta tribunalului cu tehnologie informatică în genți, poșete sau buzunare”, a explicat pentru Mediafax președintele Tribunalului București, judecătorul Laura Radu.

Flavia Teodosiu a anunțat, marți, că va sesiza CSM pentru a vedea care sunt circumstanțele în care a fost creată această rețea wi-fi.

Teodosiu a fost marți la Tribunalul București pentru a o reprezenta pe Sevil Shhaideh. Judecătorii au hotărât amânarea procesului pentru data de 11 iunie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri