Rugămintea unei femei de 80 de ani din Bacău pentru polițiștii locali. Agenții au ajutat-o fără să stea pe gânduri

Data publicării:
ajutor politia locala bacau
Femeia le-a cerut polițiștilor locali din Bacău să îi aducă medicamentele eliberate pe rețetă de la farmacie. Sursa foto: Facebook / Poliția Locală a Municipiului Bacău

O femeie de 80 de ani din Bacău, care locuiește singură, s-a văzut nevoită să apeleze la polițiștii locali pentru a-și putea ridica medicamentele eliberate cu rețetă de la farmacie. Agenții nu au stat nicio secundă pe gânduri și s-au oferit să o ajute, scrie Ziarul de Bacău. Din cauza temperaturilor scăzute de afară, polițiștii locali fac apel la populație să își ajute vecinii sau cunoștințele în etate.

Apelul a venit marți seara, în jurul orei 19:00, când temperaturile în Bacău erau mult sub pragul de îngheț. Femeia, în vârstă de 80 de ani, a sunat la Poliția Locală și a cerut ajutor.

"Condițiile vremii nefavorabile și faptul că este o persoană nedeplasabilă, singură și neajutorată, a determinat-o să apeleze la colegii noștri, pentru a-i aduce de pe o rețetă medicamente de la farmacie", se arată în postarea Poliției Locale Bacău de pe rețelele sociale.

Un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei a mers la farmacie, a cumpărat medicamentele prescrise de care femeia avea mare nevoie și i le-a dus acasă, fără a-i solicita contravaloarea lor.

"În această perioadă, persoanele în vârstă au nevoie de sprijin, mai ales dacă au și anumite probleme de sănătate, de aceea vă îndemnăm să aveți bunăvoință și, dacă aveți vecini în vârstă, să le fiți sprijin! Vă transmitem și faptul că suntem deschiși la astfel de solicitări și că putem veni în ajutorul cetățenilor din municipiul Bacău aflați în situații similare!", au transmis reprezentanții Poliției Locale Bacău.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri