(P) Hi-Vision Meiryo de la HOYA – tratamentul antireflex pentru claritatea lentilelor tale

Data actualizării: Data publicării:
digi24

Stilul de viață contemporan, activ și diversificat ne obligă să ne adaptăm oricărei situații cu rapiditate. Același lucru ne dorim și de la ochelarii de vedere pe care îi purtăm și fără de care nu ne-am putea descurca. Iată de ce este important să îmbunătățim performanța lentilelor cu tratamentul antireflex Hi-Vision Meiryo, de la HOYA.

Diferența de temperatură, precipitațiile sau particulele din aer pot sta în calea unei vederi clare. Iată de ce performanța ochelarilor presupune mai mult decât corectarea vederii, ci și adaptabilitatea rapidă la condițiile de mediu.
Factorii perturbatori la care ne referim pot fi:

  • Efectul de condens, care blochează vederea pe termen scurt;
  • Reflexia orbitoare a luminii;
  • Picăturile de apă care pătează;
  • Praful care se pune pe suprafața lentilei;
  • Zgârieturile sau urmele de uzură care opacizează lentila.

Așadar, fie că ne întrerup din activitatea pe care o întreprindem pentru a curăța lentilele, fie că inoportunează vederea, oricare dintre factori reprezintă un disconfort. Vestea bună este că toate aceste probleme pot dispărea cu noul și cel mai avansat tratament antireflexHi-Vision Meiryo de la HOYA.

Rezultat a peste șaizeci de ani de cercetare în tratamentului antireflex, Hi-Vision Meiryo reprezintă o soluție de ultimă generație optimizată pe cât posibil pentru a asigura o vedere clară în orice condiții.

Beneficiile tratamentului antireflex Hi-Vision Meiryo

În primul rând, Hi-Vision Meiryo oferă o viață mai lungă ochelarilor tăi! În ceea ce privește stilul de viață, te poți bucura de mai multă libertate de mișcare, oricare ar fi condițiile de mediu în care te afli.

Notăm câteva dintre beneficiile tratamentului Meiryo care fac experiența purtării lentilelor una superioară:

  • Efectul antistatic, prin care lentilele rămân mai curate, bucurându-se de un plus de transparență și claritate;
  • Efectul antireflex, ce împiedică eficient razele de lumină puternice;
  • Protecția UV prezentă pe ambele suprafețe ale lentilelor, menită să susțină sănătatea ochilor;
  • Reducerea reflexiilor în timpul zilei și a nopții, astfel încât activitatea zilnică devine mai puțin obositoare pentru ochi.
  • Durabilitate, prin rezistența la șocuri și la zgârieturi;
  • Și nu în ultimul rând, efectele oleofob și hidrofob, care resping murdăria și împiedică formarea de pete în urma picăturilor de apă.

TESTEAZĂ ȘI TU SIMULATORUL DE BENEFICII care demonstrează performanța lentilelor prevăzute cu tratamentul antireflex Hi-Vision Meiryo.

HOYA Vision Care, garanția calității liderului mondial în inovația optometriei

În cei peste șaizeci de ani de activitate, HOYA și-a consolidat poziția de lider mondial în inovația optometriei. Produsele sale, rezultat al unor eforturi de cercetare susținute, constituie o schimbare benefică în viața purtătorilor de ochelari, oferindu-le soluții superioare pentru o vedere mai clară, un plus de confort și stare de bine.

În România, compania este prezentă de peste zece ani, reușind să implementeze un sistem eficient de distribuție prin partenerii de încredere din întreaga țară, astfel încât un număr cât mai mare de pacienți români să poată beneficia de soluții moderne pentru sănătatea vederii.

Acest articol v-a fost oferit de HOYA Lens România.

Află care este cel mai apropiat centru de optică partener HOYA Vision Care.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri