Vrei să pui sănătatea pe primul loc?

Data publicării:
SANADOR Articol sustinut de SANADOR

În urma pandemiei cu care ne-am confruntat, tot mai multe persoane au devenit mai conștiente de importanța sănătății lor și au făcut o prioritate din adoptarea unui stil de viață echilibrat. Sunt pași mici, care însumați au un efect nebănuit de mare: alegerea unui meniu alimentar variat, practicarea unui sport, timp suficient pentru odihnă ori evitarea pe cât posibil a stresului cotidian. Pentru a te asigura că tu și familia ta vă puteți bucura cât mai mult timp de o viață sănătoasă, este important ca, pe lângă aceste metode de prevenție, să ai în vedere și controale medicale periodice de rutină. În cazul în care apar eventuale afecțiuni, acestea pot fi diagnosticate la timp și tratate corespunzător.

Acum, tu și familia ta puteți opta pentru abonamentele medicale personalizate oferite de SANADOR. Astfel, veți beneficia de servicii medicale la standarde internaționale, chiar la voi în țară. Sub deviza „Sănătatea ca stil de viață”, SANADOR pune sănătatea pacienților pe primul loc și susține prevenția bolilor în favoarea tratării acestora.

Optând pentru un abonament SANADOR, ai acces la consultații și investigații în peste 50 de specialități, și, implicit, acces nerestricționat la peste 1500 de medici specialiști cu vastă experiență. La SANADOR te poți programa ușor la medicul dorit, pe primul loc disponibil, printr-un simplu apel la 021.9699, la orice oră din zi sau din noapte, prin serviciul de Call Center nonstop. Nu vei fi amânat sau descurajat să te programezi doar pentru că ai optat pentru un abonament.

Toate unitățile SANADOR sunt dotate cu aparatură ultraperformantă, multe dintre echipamente fiind chiar cele mai avansate din punct de vedere tehnologic la ora actuală în lume. De aceea, până și cele mai mici modificări care îți pot pune sănătatea în pericol pot fi depistate, iar medicii cu vastă experiență de la SANADOR vor stabili un diagnostic precis și îți vor recomanda tratamentele care au cele mai mari șanse de succes.

În cazul unei urgențe medicale, tu și familia ta puteți beneficia de asistență imediată, în condiții civilizate și de confort. SANADOR asigură asistență medicală de urgență 24/24H prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic SANADOR, cel mai mare spital multidisciplinar privat din România. Aici, pot fi tratate urgențe medico-chirurgicale atât la adulți, cât și la copii, având la dispoziție 21 linii de gardă permanente. Ca abonat SANADOR, ai parte de importante reduceri de preț la prezentarea la CPU, la spitalizare și la intervențiile chirurgicale efectuate în Spitalul Clinic SANADOR. În plus, un consultant dedicat te va ajuta cu soluții personalizate în cazul în care ai nelămuriri despre serviciile medicale de care beneficiezi ori dacă ai întrebări cu privire la ce specialitate să te îndrepți pentru diverse probleme de sănătate.

Abonamentul SANADOR acoperă total sau parțial costurile pentru consultații în toate specialitățile disponibile, analize medicale, vaccinări, investigații de radiologie și imagistică medicală, proceduri, intervenții medicale și asistență medicală de urgență nonstop, în funcție de opțiunile incluse.

Într-o lume plină de incertitudini, aflată într-o continuă schimbare, abonamentele medicale SANADOR îți oferă certitudinea că întreaga echipă medicală este dedicată sănătății tale și a celor dragi. Apelează 021.9699 și află cum poți încheia un abonament medical personalizat SANADOR.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Câți bani câștigă Ștefan Bănică pentru un spectacol. Onorariul e pe măsura popularității sale
Pro FM
Ce pofte are Hailey Bieber de când este însărcinată: „Nu aveți voie să judecați”
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Ben Affleck şi Jennifer Lopez locuiesc separat, pe fondul problemelor în căsnicie, susțin surse citate de...
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...