Video Șapte români au fost arestați în Grecia. Mergeau înarmați cu cuțite la un meci de fotbal

Data actualizării: Data publicării:
Șapte români au fost arestați în Grecia. Mergeau înarmați cu cuțite la un meci de fotbal
Șapte români, ultrași ai echipei Petrolul Ploiești, au fost arestați în Grecia. Foto: Captură ecran Digi24

Șapte români au fost arestați joi în Grecia. Autoritățile elene spun că este vorba despre ultrași ai echipei Petrolul Ploiești care mergeau la un meci de fotbal înarmați cu mai multe cuțite.

Cei șapte suporteri români, parte din galeria Lupilor Galbeni de la Petrolul Ploiești, au fost reținuți la vama elenă Promachonas. Aceștia se îndreptau către Pireu, pentru meciul dintre Olympaikos Pireu și Genk.

În urma unui control de rutină, polițiștii au găsit în duba românilor mai multe cuțite, spray-uri, un box, dar și tricouri ale echipei Petrolul Ploiești.

Fanii echipei de fotbal prahovene sunt apropiați de belgienii de la Genk. Ultrașii Petrolului urmau să asiste la meci din mijlocul ultrașilor lui Genk, însă au ajuns în arest.

În prezent, ei se află în custodia autorităților elene.

Până în acest moment, MAE nu a dat un răspuns oficial cu privire la situația românilor.

Incidentul în care au fost implicați cei șapte fani ai Petrolului vine la câteva zile după ce un fan al lui AEK Atena a fost înjunghiat mortal de ultrașii lui Dinamo Zagreb. Pe lângă bărbatul grec care a murit după ce a fost înjunghiat, alți 8 suporteri ai lui AEK Atena au suferit răni destul de grave și au fost transportați de urgență la spital.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri