Șase cetățeni turci și sirieni au vrut să treacă ilegal frontiera ascunși între alune

Data publicării:
migranti
Șase migranți au încercat să iasă din România ascunși între alune. Foto: Poliția de Frontieră

Cei șase au fost depistați în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30. TIR-ul care avea destinația Elveția și care era condus de un cetățean turc a fost supus unui control amănunțit. Astfel, printre cutiile pline cu alune au fost descoperiți cei șase migranți.

Aceștia au sperat că vor reuși să iasă ilegal din România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, ascunși într-un camion ce transporta alune pentru o societate comercială din Elveția.

"Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, alune pentru o societate comercială din Elveţia. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, în compartimentul destinat mărfurilor, şase cetăţeni străini. Persoanele depistate au fost preluate şi transportate la sediul instituţiei pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Turcia şi Siria", a informat, luni, Poliţia de Frontieră Arad.

Migranţii vor fi cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, în timp ce şoferul ar putea fi cercetat pentru trafic de migranţi

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri