Institutul Reuters: Digi24, printre cele mai urmărite şi de încredere platforme de informare

Data actualizării: Data publicării:
digi24

Digi24 şi Digi24.ro se menţin în topul celor mai urmărite şi celor mai de încredere surse de ştiri din România, conform raportului Digital News Report, lansat de Institutul Reuters şi Universitatea Oxford.

Sursă: Reuters Institute Digital News Media Report 2019

Cu un scor de 7,79, Digi24 se află pe locul 3 al celor mai de încredere surse de informaţie urcând un loc în clasament în comparaţie cu anul trecut.

Platforma TV a Digi24 se poziţionează pe locul 2 în ce priveşte topul celor mai urmărite televiziuni din România cu 43% dintre telespectatori care aleg săptămânal televiziunea.

Platforma Online este, de asemenea, în topul celor mai urmărite surse de informaţie urcând pe locul 2 al clasamentului.

Raportul se bazează pe o cercetare realizată în 38 de ţări şi la care au participat peste 75,000 de consumatori de ştiri.

„În timp ce partidele politice tradiţionale şi instituţiile se confruntă cu o criză de încredere, Românii par dispuşi să se ocupe ei înşişi de rezolvarea problemelor ţării, cu ajutorul redacţiilor de ştiri de mainstream şi proiectelor jurnalistice independente. În acelaşi timp, însă încrederea în ştiri s-a diminuat per total cu 7 procente faţă de 2018”, se mai arată în secţiunea pentru România a raportului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri