(P) CUM SĂ AȘTEPTAȚI SFÂRȘITUL CRIZEI PREGĂTIȚI: BusinessAcademy oferă în fiecare săptămână noi cursuri online gratuite

Data actualizării: Data publicării:
BA_RO_slike_portali_1

Se pare că pandemia nu se apropie de un sfârșit, iar numărul persoanelor concediate din cauza crizei economice create crește de la o zi la alta. Organizația internațională a muncii trage un semnal de alarmă cu privire la potențialele 25 de milioane de concedieri. Totuși, nu este totul chiar așa de negru. Această criză reprezintă și o oportunitate de a asimila abilități noi și de a crește valoarea pe actuala piață instabilă a muncii. Există șanse de a dobândi abilități profesionale.

Cursuri profesionale gratuite în fiecare săptămână

BusinessAcademy s-a străduit să vă ajute să petreceți această perioadă crescându-vă productivitatea, progresând personal și profesional. Această instituție educațională care, deja de câțiva ani practică, pe lângă educația tradițională, și educația online a cursanților, oferă săptămânal cele mai populare cursuri din oferta sa bogată.

Platforma lor pentru studiu la distanță, prin intermediul căreia s-au școlarizat mii de profesioniști certificați pentru poziții de conducere, vă stă acum la dispoziție 24h pe zi, 7 zile din săptămână cu cursuri gratuite.

Platforma Distance learning BusinessAcademy este rezultatul multor ani de efort comun depus de experți în educație, ingineri software și autori de cursuri online și este optimizată să predea eficient câteva dintre cele mai bine plătite abilități de afaceri.

Ce vă așteaptă în perioada următoare

Oferta de cursuri este mare: de la cursuri de afaceri, marketing și vânzări, de management al resurselor umane, finanțe și contabilitate, până la cursuri de limbi străine și abilități de afaceri și personale.

În fiecare săptămână veți putea să vă înscrieți la un nou curs online gratuit, care vă va ajuta să vă găsiți un alt job sau să progresați la cel curent. Există ocupații care s-au dovedit rezistente la criză. De exemplu, managementul finanțelor, conform cercetărilor portalului TopResume, este considerată una dintre cele 6 ocupații care nu sunt amenințate de pericolul concedierii în criza actuală.

Lucrul de acasă vi se pare o provocare?

Pentru toți cei care au probleme cu organizarea zilelor lucrătoare în noile circumstanțe, există o soluție ideală.

Săptămâna aceasta BusinessAcademy oferă cadou cursul gratuit Managementul timpului.

În acest curs veți învăța cele mai bune metode prin care vă puteți organiza eficient timpul personal și profesional. Veți descoperi tehnici care vă vor oferi posibilitatea de a prelua controlul asupra propriei vieți și de a vă organiza obligațiile astfel încât să ajute obiectivelor stabilite. Și nu numai. Pentru viitorii manageri, managementul timpului altor persoane este la fel de important ca managementul timpului personal.

Astfel, vă veți familiariza cu tehnici de management al timpului în echipă, din cadrul managementului proiectelor. Pe lângă asta, veți învăța instrumente software pentru managementul eficient al timpului.

Nu ratați ocazia

Nu doar că nu veți simți trecerea timpului, ci vă veți accentua abilitățile de afaceri prin intermediul cursurilor profesionale gratuite. De aceea, dovediți-i angajatorului actual și viitor că investiți în permanență în propria persoană și că recunoașteți o oportunitate acolo unde ceilalți văd doar o catastrofă. Înregistrați-vă la cursul gratuit și începeți să învățați de astăzi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri