(P) Vrei să faci un vin cadou? Descoperă secretul pasionaților de vinuri de calitate!

Data actualizării: Data publicării:
poza_rewinev1

Ancorați în rutina cotidiană mai tot anul, ne trezim în luna cadourilor cu aceeași dilemă de sezon, “Ce cadou să-i fac…?” Iar dacă persoana la care te gândești are o afinitate pentru atențiile complexe, elegante sau savuroase lucrurile pot deveni complicate, mai cu seamă când vine vorba de vin. Însă ce bine că trăim în era digitală și avem totul de-a gata doar la un click distanță, exact cum se întâmplă pe Rewine.ro.

Cu un portofoliul de peste 400 de vinuri din 18 țări, alegerea vinului potrivit poate părea extrem de dificilă. Chiar și pentru un cunoscător. Doar că în acest magazin online de vinuri nu contează cât de bine te pricepi la vinuri deoarece în două minute, nu mai mult, vei reuși să alegi exact acel vin de care ai nevoie. Și poți face asta de oriunde și de pe orice aparat conectat la internet. Mai mult de atât, cadoul tău va avea un efect și mai mare dacă optezi pentru o cutie elegantă din lemn pe care o poți personaliza. De fapt cei de la Rewine pot grava pe orice accesorii de vinuri mesaje, imagini sau logouri. Probabil chiar mai bine decât ți-ai imaginat!

Revenind la modul de sortare al vinurilor, partea cea mai interesantă este că odată ajuns în magazin tu ești propriul somelier. Și ești unul foarte bun deoarece ai la dispoziție încă din pagina principală categorii precum CELE MAI CUMPĂRATE sau meniul de vinuri foarte eficient compus și simplu de folosit. Vei descoperi informatii utile despre vinuri si povestea fiecarei crame, totul pentru ca tu sa ajungi la cel mai bun vin. Și totuși dacă timpul nu-ți permite poți oricând opta pentru a te consulta live cu unul din specialiștii lor. Vei primi sfaturi rapid sau se vor ocupa ei de tot după ce le vei da câteva informații legate de cadoul pe care dorești să-l faci.

Iar acum că știi cum să faci cadou un vin e timpul să-ți faci și ție unul. Poate chiar pentru noaptea dintre ani când vor pocni dopurile sticlelor de șampanie, iar a ta va fi de la Rewine. Așadar, bucură-te de vinuri bune împreună cu cei dragi și savurează fiecare clipă dintr-un pahar veșnic plin. Rewine.ro vă urează Sărbatori Fericite!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri