Revelion 2019. Cum s-au distrat bucureștenii

Data actualizării: Data publicării:
petrecere intercontinental revelion 2019

Zeci de mii de bucureşteni au decis să sărbătorească Revelionul 2019 în aer liber. Petrecerile au fost animate de artişti celebri, iar focul de artificii a luminat cerul la miezul nopţii timp de 15 minute.  Oamenii care au întâmpinat noul an afară, la concerte, nu au regretat.

Cei peste 60.000 de oameni prezenți în Piața Constituției, în fața Parlamentului, au desfăcut şampaniile, s-au pupat şi s-au îmbrăţişat. Nu au lipsit, evident, nici urările de bine pentru noul an.

„Excepțional tot, de la A la Z. S-ar putea face mai des”, spune un domn.

„În fiecare an am venit. Avem vreo cinci ani de când venim aici”, mărturisește o doamnă.

„Suntem din Brașov. Anul trecut am petrecut în Piața Sfatului, iar anul acesta ne-am propus să petrecem în Piața Constituției”, spune o altă doamnă.

Şi au avut de ce să fie veseli. Erau deja încălziţi după cinci ore de petrecere în aer liber. Smiley, Antonia, Irina Rimes, Delia şi Carla's Dreams au animat petrecerea.

La unison, oamenii au cântat alături de artişti piesele preferate. Delia a avut un invitat special - Nick, fost său partener din trupa N&D.

Şi invitatul special, DJ-ul german ATB, a mixat în Piaţa Constituţiei din Capitală, spre încântarea audienței.

Cine nu a venit să petreacă în faţa Parlamentului a sărbătorit Revelionul în Parcul Titan alături de Nicu Alifantis, Lidia Buble, Byron sau Paraziţii.

„Sunt câteva trupe pentru care am venit special”, spune o tânără.

„Am vrut să facem ceva nou, să ne simțim bine. Și cu alți oameni. Un an nou mai bun!”, explică o participantă de ce a preferat să vină de Revelion în parc.

Revelion internațional în Centrul Vechi

Distracţie nouă în Centrul Vechi al Bucureștiului,  punctul zero al petrecerilor. Cea mai mare concentraţie de petreceri şi petrecăreţi pe metrul pătrat a fost în Centrul Vechi al Capitalei. Şi se poate spune că Revelionul a avut, acolo, vocaţie internaţională. Au intrat în noul an, braţ la braţ, sute de bucuşteni şi turişti veniţi din toate colţurile lumii.

Mii de oameni au deschis şampaniile în cluburile din zona istorică a Capitalei şi nu au fost doar bucureşteni. S-a vorbit în toate limbile de Revelion 2019 în Centrul Vechi. Turiștii au venit din Israel, Grecia, Italia, Spania, Germania sau chiar din China și Uruguay. Unii dintre ei au mai petrecut de Revelion în România, în special în București, și le-a plăcut atmosfera, motiv pentru care au revenit. Pentru alții a fost o premieră, dar spun că au venit la recomandarea prietenilor și nu regretă. La miezul nopții au ieșit din restaurante, au băut șampanie, s-au bucurat, au cântat și în cele din urmă au împrumutat și un obicei românesc: au spart pahare și sticle pentru a alunga ghinionul.

Revelion la berărie, cu 2.000 de invitați

Muzică de petrecere, 50 de feluri de mâncare stinse cu tot felul de licori şi dans toată noaptea. Sunt ingredientele petrecerii de Anul Nou din cea mai mare berărie a ţării, Berăria H, unde cel mai scump bilet a costat 750 de lei. După ora 2:00 oaspeții au dansat pe muzica Deliei, care a susținut un recital, după ce înainte de miezul nopții făcuse spectacol în Piața Constituției. Aproape 2.000 de oameni au petrecut Revelionul 2019 în Berăria H.

Biletele s-au cumpărat încă din vară, cu preţuri între 450 şi 750 de lei. A fost al patrulea an consecutiv în care s-a petrecut de Revelion în celebra berărie bucureşteană. Organizatorii spun că deja fac planuri pentru petrecerea de anul viitor, iar biletele vor fi puse în vânzare din vară.

Retro-Revelion „Great Gatsby”

Printre sutele de petreceri organizate în centrul Bucureştiului, una a avut o strălucire aparte. 200 de oameni s-au întors în timp şi s-au distrat în stilul anilor '20, la Revelionul cu tema "Great Gasby". Paietele, perlele şi penele nu au lipsit din ţinutele doamnelor, în timp ce mulţi domni au ales fracul pentru petrecerea dintre ani.

La kilometrul zero al Capitalei trecerea în noul an s-a făcut cu eleganţa anilor '20. O petrecere sofisticată, cu tematica "Great Gatsby", a avut loc la Intercontinental. S-a dansat foarte mult, a fost foarte multă strălucire, de la ținute până la decor. A fost și un revelion cu premii. A fost desemnat cel mai bine îmbrăcat cuplu, iar câștigătorii vor merge într-o excursie la Berlin. Cel mai bun cuplu de dansatori a fost o pereche din Turcia, care a concurat alături de un cuplu din România și un altul din Israel.

La miezul nopţii, petrecerea s-a mutat, pentru câteva minute, pe terasa hotelului de lux în care a fost organizată. Participanţii au băut şampanie şi si-au pus dorinţe pentru noul an.

Și meniul a fost unul sofisticat și foarte pretențios, dar și prețul unui revelion aici a fost pe măsură - aproape 1.200 de lei de persoană.

Citiți și: VIDEO. Cum se făcea Revelionul pe vremea comuniștilor

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri