Un bărbat din Constanţa şi-a dat foc la maşină în faţa Poliţiei pentru că a primit prea multe amenzi

Data actualizării: Data publicării:
masina in flacari
Imagine de arhivă

Un bărbat și-a incendiat mașina, marți, în fața sediului IPJ Constanța, fiind supărat din cauza numărului mare de sancțiuni pe care le-a adunat în ultimii ani. Acesta ar fi fost rămas fără permis de conducere chiar marți, iar în urma gestului său a fost  întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi cu privire la faptul că o maşină arde în faţa Serviciului Rutier din Constanţa, informează Mediafax.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unui protest spontan privind măsurile luate de poliţiştii rutieri împotriva sa, un bărbat de 33 de ani şi-ar fi incendiat autoturismul”, a informat IPJ Constanţa.

După verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul de 33 de ani era nemulţumit pentru că a fost amendat de şapte ori în ultimii patru ani pentru nefolosirea centurii de siguranţă, viteză excesivă sau pentru ITP expirat.

Mai mult, bărbatului i-a fost chiar marţi reţinut permisul de conducere pentru o depăşire neregulamentară.

Supărat pe poliţişti, acesta a parcat maşina în faţa sediului Poliţiei Rutiere, a stropit interiorul autoturismului cu combustibil şi i-a dat foc.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine (miercuri-n.r.) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propuneri corespunzătoare”, a mai transmis IPJ Constanţa.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri