Un elev la școala de poliție a imobilizat un suspect de înșelăciune prin metoda „Accidentul” și a recuperat 20.000 de lei

Data publicării:
politia romana ecuson

Un elev de la Şcoala de Agenţi de Poliţie Câmpina, aflat în timpul liber, a imobilizat, sâmbătă, un tânăr suspectat de înşelăciune prin metoda "Accidentul", de la care a fost recuperată suma de 20.000 de lei.



Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, Daniel Drăghici, care efectuează un stagiu de practică, a observat un tânăr de 16 ani despre care existau indicii că ar fi înşelat un piteştean de 74 de ani, potrivit Agerpres.

"Elevul se afla în faţa blocului părţii vătămate şi a observat momentul în care aceasta preda un plic tânărului. Însoţit de un prieten, a urmărit suspectul care luase plicul şi l-a imobilizat. Ulterior, telefonic, a solicitat sprijinul agenţilor Secţiei 2 Poliţie Piteşti", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, subcomisarul Mădălin Zamfir.

Conform aceleiaşi surse, de la suspect a fost recuperată suma de 20.000 de lei, despre care există indicii că a fost obţinută prin săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Elevul urmează cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" de la Câmpina din luna ianuarie a acestui an şi se află în practică la Poliţia Ştefăneşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri