Vloggerul Mircea Bravo: E o savoare să fiu înjurat și eu să răspund

Data actualizării: Data publicării:
mircea bravo

Vloggerul Mircea Bravo, invitat la emisiunea „În fața ta”, a dezvăluit, printre altele, că sunt oameni care au dezvoltat o pasiune din a-l testa și că îi face plăcere să le răspundă celor care îi adresează cuvinte jignitoare. „Cumva o văd în fișa postului”, mărturisește vloggerul.

Vloggerul Mircea Bravo a vorbit despre cele trăsăturile românilor care se pretează cel mai bine la a fi ironizate.

Românul epatează, românul vrea să-și dea cu părerea, toți avem un instinct de cocalari în noi. Toți vrem chestia asta. Și eu vreau și încerc prin clipuri să fac niște lucruri astfel încât să mă compromit să nu mai fac. Instituția rușinii funcționează în România. După ce am făcut clipul cu scaunul cu handicap în care îi ironizam pe cei care parcau pe locurile speciale, mulți mi-au spus:  Mi-e frică să mai parchez, că vii tu cu căruciorul. Nu se pune problema că i-am educat, dar pur și simplu i-am speriat, ceea ce mi se pare că e ok”.

Clujeanul a declarat la Digi24 că îi place munca sa și chiar e o savoare să le răspundă celor care îl înjură. Pentru că îmi place ceea ce fac, nu este o graniță foarte clară între acum muncesc, acum nu muncesc. Cumva am o datorie în fișa postului, trebuie să raspund la comentarii. E o savoare cineva să mă înjure și eu să întorc chestia asta. Mie îmi face plăcere.”

Nimeni nu o să se simtă cocalar. Lumea a dezvoltat o pasiune de a mă testa, fac o chestie mai agresivă, iar dacă văd că reacționez mai puternic, spun că au glumit. Cumva o văd în fișa postului, trebuie să devin mai puternic, cumva îmi iau lecția de umilință”, afirmă vloggerul Mircea Bravo.

Interviul integral îl puteți urmări aici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri