Video Stenograme din dosarul fraților Tate. Cei doi și-ar fi obligat victimele să își tatueze numele lor

Data actualizării: Data publicării:
Fratii-Tate
Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi preventiv. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Ies la iveală noi informații din dosarul în care frații milionari Andrew și Tristan Tate au fost arestați pentru trafic de persoane. Cei doi influenceri și-ar fi obligat victimele să se tatueze cu numele lor, iar angajații de la pază ar fi stat mereu cu armele la vedere, ca să le intimideze pe femei. În stenograme, Andrew Tate povestește cum folosea femeile să spele bani. Știrea despre arestarea fraților Tate a ajuns inclusiv în Afganistan. Talibanii cer eliberarea lor, pentru că Andrew s-a convertit la islam în 2021.

Victimele fraților Tate le-au povestit procurorilor că atunci când au ajuns prima dată în vila suspecților au fost întâmpinate de paznici înarmați. Rolul lor era să pună presiune pe femei, în așa fel încât ele să nu ia nicio pauză de la munca pe care o făceau pe site-urile de adulți.

Procurorii au obținut interceptări în care Andrew Tate povestește cum a încălcat legea și cum s-a folosit de femei.

Andrew Tate: Nu ești proastă și probabil ghicești cum fac atâția bani. Trebuie să ascund ce fac în realitate.
Victimă: Web cam?
Andrew Tate: De multă vreme am făcut asta cu o echipă de fete care lucrau la videochat. Compania era falsă, dar așa îmi spălam banii murdari. Unele dintre fetele care au lucrat pentru mine (...) le-am folosit să facă și alte lucruri. Să mute banii sau lucruri ilegale, documente etc. Nu voi face asta niciodată cu tine.

Umilirea victimelor nu se oprea aici. Anchetatorii au obținut declarații șocante din partea femeilor care ar fi fost racolate de frații Tate. Ele au povestit că erau obligate să își facă tatuaje cu mesajul ,,owned by Tate'', adică proprietatea lui Tate.

Avocatul fraților Tate spune însă că femeile s-au tatuat din proprie inițiativă.

Ioan Gliga - avocatul fraților Tate: Eu aș înțelege acest gest făcut de persoanele respective ca fiind un gest destinat a se face cât mai plăcute de către frații Tate și niciun moment nu s-a pus problema condiionării sau constrângerii pentru a face un asemenea gest și a fost voința lor liberă.

Gabriela Groza - psiholog criminalist: Traficanții de persoane sunt oameni care au trăsături psihopate mai accentuate. Nu simt remușcare, nu simt regret, fie blamează victimele, le desconsideră, fie plasează responsabilitatea în altă parte.

Andrew Tate a devenit unul dintre cei mai cunoscuți oameni de pe Internet. Înainte să fie arestat, făcea turul emisiunilor și podcasturilor, iar de multe ori vorbea despre cât de mulțumit este de corupția din România.

Avocatul fraților Tate spune că toate acuzațiile DIICOT sunt false și că victimele ar fi produs materiale pornografice ca să câștige bani pentru ele.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri