Tatăl Robertei a sădit un măr în locul unde a murit fiica sa și a făcut declarații cutremurătoare: Aici a fost întinsă. Știu exact unde

Data actualizării: Data publicării:
tatal robertei
Părinții Robertei, tânăra lovită mortal la 2 Mai, au ajuns în urmă cu puțin timp la locul accidentului. Se împlinește o săptămână de la tragedia care a șocat o țară întreagă. FOTO: captură Digi24

Părinții Robertei, tânăra lovită mortal la 2 Mai, au ajuns sâmbătă la prânz la locul accidentului. Se împlinește o săptămână de la tragedia care a șocat o țară întreagă. Tatăl a plantat acolo un copac în memoria fiicei care și-a pierdut viața la 20 de ani. Crede că poliția este complice cu șoferul vinovat.

Revolta, durere și multă empatie pentru părinții și rudele tinerilor uciși - e ceea ce simt și oamenii care au venit să aprindă o lumânare pentru cei tinerii uciși. Mai ales că în această săptămână au apărut informații care mai mult au enervat, decât să liniștească opinia publică - tânărul drogat a fost oprit de două ori de poliție, dar a fost lăsat să plece. Polițiștii nu au avut în dotare un drug-test și nici nu au cerut ca tânărul să fie dus la IML.

Ultimele informații arată că băiatul de 19 ani luase un cocktail de droguri în care erau amestecate mai mult de trei substanțe. Zilele următoare este așteptat raportul Corpului de control al ministerului de Interne. 

"Vreau să sădesc un pom, pe locul unde a fost omorâtă fata mea. Atât și nimic mai mult. De ce l-am plantat? Știți că pe vremuri călătorul se odihnea la umbra unui pom. Bea o gură de apă, mânca un pic și își vedea de drumul lui. Fiica mea voia să fie un călător. Avea foarte multe . drumuri de făcut. Avea foarte mult de învățat la geografie, la facultate. Nu se mai poate. Când va fi acest pom mare sper să fie sănătos, să nu își bată cineva joc de el, mă gândesc și la asta. Sper că cineva să se simtă bine, culegând un măr din el.

Aici a fost întinsă. Știu exact unde. Nu a fost lovită acolo. S-a intrat în ea aici", a declarat tatăl Robertei.

Întrebat dacă crede că Poliția mușamalizează acest caz, el a răspuns: "De la bun început. De la bun început. Acum eu nu vorbesc din punct de vedere al drogurilor. Are cine să se ocupe de droguri. Eu vorbesc din punct de vedere al siguranței circulației.

Indiferent ce aș face, că m-am urcat la volan, am băgat cheia în contact, mi-am asumat ce o să fac. Ai comis o faptă, în cazul de față cea mai oribilă faptă, ai ucis doi oameni, să facă maximum din maxim pe legea circulației. Apoi revenim și cu drogurile. Să nu ne mai învârtim după umbra noastră, că i se putea da drumul sau nu, l-ai văzut că se bâlbâie și face ca toate alea... Tu, instinctul tău ca polițai tinerel, detașat aici. A terminat o școală de poliție? Pai ce, ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afară! Dar până să meargă afară din poliție să facă pușcărie împreună cu Matei Vlad (tânărul de 19 ani care a comis accidentul – n.r.)".

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Câți bani câștigă Ștefan Bănică pentru un spectacol. Onorariul e pe măsura popularității sale
Pro FM
Katy Perry și Orlando Bloom, doi părinți care își adoră fetița. Imagini rare din viața de zi cu zi a celor...
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Ben Affleck şi Jennifer Lopez locuiesc separat, pe fondul problemelor în căsnicie, susțin surse citate de...
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...