Taylor Swift le-a dat câte 100.000 $ bonus șoferilor de TIR din turneul ei: „Le va schimba viața”

Data actualizării: Data publicării:
Taylor Swift pe scenă, la un concert
Cântăreața Taylor Swift. Foto: Profimedia

Înainte să încheie cel de-al șaselea turneu de concerte, cântăreața Taylor Swift le-a mulțumit celor din staff-ul ei și le-a oferit un bonus uriaș. Șoferii de camioane, care au fost plecați de acasă timp de 24 de săptămâni pentru turneul Eras,  au primit câte 100.000 de dolari, relatează CNN.

Taylor Swift a uimit personalul de transport al turneului Eras, oferind fiecărui șofer un cec în valoare de 100.000 de dolari, a declarat Michael Scherkenbach, fondatorul și CEO-ul companiei de camioane Shomotion din Denver, Colorado.

Shomotion este una dintre cele două companii de transport folosite în turneul Eras. „Compania mea se ocupă de transportul scenei și structurii”, a mai spus Scherkenbach.

El a declarat că în total 50 de membri, de la ambele companii de transport, au primit bonusul de șase cifre. Suma „generoasă”, a spus el, depășește cu mult bonusul standard așteptat. „Suma obișnuită este de la 5.000 la 10.000 USD fiecare. Deci această sumă mare este incredibilă.”

Scherkenbach a spus că este o sumă de bani care „le va schimbă viața”. „Acești bărbați și femei trăiesc pe drum. Ei dorm ziua și lucrează toată noaptea”, a spus el. „Este o sarcină epuizantă. Își părăsesc familiile, copiii mici timp de săptămâni. Pentru turneul lui Taylor, au fost plecați de acasă 24 de săptămâni.”

„100.000 de dolari poate fi un avans pentru o casă sau o școlarizare pentru un copil”, a spus el. „Uite, salariul corect nu te pune în situația de a cumpăra o casă. Dar asta deschide această posibilitate.”

O vizită surpriză

Scherkenbach a spus că șoferii săi au fost uluiți când au fost chemați de tatăl cântăreței, Scott Swift, la ceea ce credeau că este o întâlnire de producție de rutină înaintea unui concert. Se gândeau la orice în afară de asta.

„Suntem în L.A. și convoc o întâlnire luni pentru a trece peste rezumatul concertelor din L.A. săptămâna aceasta pe stadionul SoFi”, a spus Scott Swift.

„Familia Taylor este întotdeauna amabilă cu șoferii noștri, dar Scott, în general, nu este cel care conduce întâlnirea”, a spus Scherkenbach. „Scott a ținut un discurs spunând că a discutat despre asta cu Taylor și au stabilit că este corect ca toată lumea să primească un bonus. Taylor a insistat să scrie de mână câte un bilet pentru fiecare șofer în parte. Apoi a împărțit plicurile tuturor”.

Fiecare plic indica valoarea bonusului. „Șoferii nu au vrut să fie prea nepoliticoși și să se uite la asta. Dar unul s-a uitat și a crezut că scrie 1.000 de dolari, un alt șofer ar fi văzut 10.000 de dolari și apoi al treilea a spus: „ei bine, asta trebuie să fie o glumă!”, a povestit Scherkenbach.

Pe lângă personalul său, Scherkenbach a spus că și alți membri ai echipei, inclusiv cei din catering, video sau audio au primit bonusuri.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri