Un copil de 5 ani din Brașov ar fi fost lovit cu capul de masă și încuiat în debara de educatoare

Data publicării:
copil abuzat
Foto: Shutterstock

Mama unui copil de 5 ani o acuză pe educatoarea de la o grădiniță de stat din Brașov că l-a lovit pe băiețel, apoi l-a încuiat în debara, pentru că acesta nu a vrut să doarmă la prânz. Femeia susține că educatoarea l-a lovit pe copil peste cap și l-a dat cu capul de masă, relatează Brașov TV.

copil abuzat
Foto: Shutterstock

Incidentul s-ar fi petrecut în ianuarie, la Grădinița numărul 23 din Brașov.

„El a fost luat din pătuț, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă și a fost băgat în debara și încuiat cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de ușă, urlând că așa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi. După câteva minute, a fost scos. Băiatul plângea, iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, a început să râdă. Văzând că băiatul râde, doamna a spus că înseamnă că nu s-a speriat suficient și l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă și încuiat”, a povestit mama copilului.

Aceasta adaugă că situația a fost discutată la ședința cu părinții și că educatoarea și-ar fi recunoscut, în cele din urmă, vina.

„Toți părinții ne-au susținut și, pe lângă cauza nostră, au mai apărut foarte multe alte probleme relatate de alți părinţi - copiii nu erau lăsați la toaletă, aveau voie să bea doar două pahare de apă pe zi (...) Una dintre îngrijitoare îi făcea zilnic nesimțiți, proști, obraznici", a mai afirmat mama copilului.

Directoarea grădiniței a afirmat că educatoarea a fost cercetată disciplinar și sancționată cu un avertisment scris.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri