Un primar din Constanța a bătut-o pe polițista care i-a prins fiul minor la volan

Data publicării:
vasile delicoti primar poarta alba
Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti este cercetat pentru ultraj. Foto: Facebook

Primarul localității Poarta Albă este cercetat pentru ultraj după ce a agresat o polițistă, informează Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. Potrivit anchetatorilor, Vasile Delicoti a lovit-o în abdomen pe polițista care l-a prins pe fiul acestuia, minor și fără permis, conducând o mașină prin comuna Poarta Albă. Dosarul de ultraj a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Echipajul de poliție a oprit mașina pentru un control regulamentar, moment în care au constat că tânărul aflat la volan este minor. Polițista ar fi cerut să se prezinte un adult pentru a prelua mașina. La fața locului a apărut tatăl băiatului, primarul comunei. Acesta a amenințat-o pe polițistă, după care a lovit-o, potrivit comunicatului IPJ Constanța.

"La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat un minor, de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Consilierilor din localitatea Poarta Albă.

În momentul în care tânărul a observat echipajul de poliție, acesta a oprit autoturismul, a coborât de la volan și a trecut pe locul din dreapta față, iar la volan a trecut un alt minor, de 16 ani, care a condus în continuare până când a fost oprit de polițiști.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că niciunul dintre cei doi tineri nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La fața locului s-a prezentat un bărbat, de 49 de ani, tatăl unuia dintre minori, care a ultragiat pe unul dintre polițiști, prin amenințare directă și aplicarea unei lovituri la nivelul abdomenului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Totodată, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.", transmite IPJ Constanța.

 

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri