Doi supraviețuitori ai incendiului din Constanța, transferați la alte spitale, au murit

Data actualizării: Data publicării:
Secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța în care și-au pierdut viața 7 pacienți, după ce salonul a luat foc. Foto: Amator
Secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța în care și-au pierdut viața 7 pacienți, după ce salonul a luat foc. Foto: Amator

Doi pacienți transferați de la Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, după izbucnirea incendiului de săptămâna trecută, au murit.

UPDATE 11.10. Încă un pacient care fusese transferat la alt spital a murit.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 75 de ani, care fusese dus după incendiu la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

El avea și alte boli.

Medicii spun că decesul nu a fost cauzat de inhalarea de fum, ci de situația medicală gravă în care era.


Anterior, prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a confirmat pentru Digi24 decesul unui prim pacient în vârstă de 63 de ani, care fusese transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Medicii de acolo spun că starea bărbatului era stabilă vineri, dar între timp starea sa de sănătate s-a agravat și a murit în această dimineață. Potrivit medicilor, decesul s-a produs din cauza infecției cu COVID și nu are legătură cu fumul pe care este posibil să-l fi inhalat în timpul incendiului.

În urma incendiului de vineri, 7 pacienți internați la terapie intensivă și-au pierdut viața. Alți 113 pacienți au fost transferați la alte spitale.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri