Un tânăr de 25 de ani din Sibiu, drogat şi cu antecedente de probleme psihice, a fost reținut pentru că şi-a ucis tatăl

Data publicării:
apel 112
Foto: IGSU

Un tânăr de 25 de ani din Sibiu este acuzat de procurori că şi-a ucis tatăl, în timp ce se afla sub influenţa drogurilor. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

„La data de 23.10.2023, ca urmare unui apel la SNUAU 112, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, a anunţat luni Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit News.ro.

Procurorii precizează că, duminică noapte, „o persoană de sex masculin în vârstă de 25 de ani din municipiul Sibiu, aflată sub influenţa drogurilor, cu istoric de tulburări psihice şi pe fondul unor relaţii tensionate cu tatăl său, a exercitat acte de violenţă asupra acestuia, în timp ce se aflau în locuinţa comună situată în Municipiul Sibiu, producându-i leziuni care i-au determinat moartea”.

„Prin ordonanţa din data de 23.10.2023 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor (...) Prin ordonanţa din data de 23.10.2023 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, au mai transmis procurorii.

Tânărul și-ar fi recunoscut fapta, potrivit unor surse judiciare: el le-ar fi spus procurorilor că și-a lovit tatăl cu pumnii până când l-a lăsat fără suflare. 

În locuință, anchetatorii ar fi găsit inclusiv un bilet de externare, din data de 13 octombrie, de la Spitalul de Psihiatrie, potrivit acelorași surse.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit presei locale, victima este fost director al Direcţiei Agricole Sibiu.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri