Amenzi de 62.000 de lei în Capitală, după ce mai mulți șoferi au fost prinși băuți sau drogați

Data publicării:
politisti pe strada
Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Razii sâmbătă seară ale Poliției din Capitală. Mai mulți șoferi au fost amendați după ce au fost prinși băuți sau drogați. Valoarea sancțiunilor se ridică la aproximativ 62.000 de lei. Polițiștii au suspendat 17 permise de conducere și au deschis 8 dosare penale.

Zeci de șoferi din Capitală au fost trași pe dreapta. Oamenii legii le-au verificat actele și i-au pus să sufle în aparatul etilotest. 17 dintre cei opriți au rămas fără pemis după ce au fost prinși băuți la volan sau chiar drogați.

Amenzile date de oamenii legii au fost consistente, de peste 62.000 de lei.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Conducerea vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive favorizează implicarea în accidente cu consecințe deosebit de grave. În acest context recomandăm tuturor conducătorilor să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, întrucât se pun în pericol atât pe ei, cât și pe ceilalți participanți la trafic.

-Cum vi se par acțiunile poliției?
-Foarte bine venite, le spuneam și colegilor de mai înainte, ar fi bine dacă s-ar întâmpla mai des acest lucru, în sensul în care am văzut că pe timpul zilei dirijează traficul, dar în rest acțiunile de genul acesta sunt destul de rare.

-Văd destul de des filtre.
-Ați mai fost oprită să suflați în etilotest?
-Este a doua oară și am permis de vreo 5-6 ani.

Brigada Rutieră anunță că va continua acțiunile de acest gen.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri