Video Călători uitați în microbuz, cu ușile închise. Șoferul Dorel a coborât să își ia de mâncare. "Am bătut în geam să ne audă, dar nimic!"

Data publicării:
microbuz gol sofer plecat
Călătorii au rămas închiși în microbuz, fără șofer la volan. Sursa foto: captură video Facebook / Monitorul de Suceava

Doi călători au fost uitați în microbuz chiar de șoferul care îi aducea la oraș. S-a întâmplat marți, la prânz, în municipiul Suceava. Cu gândul să își ia ceva de mâncare de la un chioșc din zonă, bărbatul a tras microbuzul pe dreapta, a coborât și a închis ușile. "Am bătut în geam să ne audă cineva, dar nimic!", le-a declarat unul dintre călători jurnaliștilor de la Monitorul de Suceava. După ce a urmărit întreaga scenă pe camerele video din microbuz, conducerea societății de transport public local a anunțat că șoferul va fi sancționat disciplinar cu micșorarea salariului și va rămâne și fără loc de muncă din luna martie, când contractul său de muncă urma să fie prelungit. Întâmplător sau nu, pe șoferul care și-a uitat călătorii în microbuz îl cheamă... Dorel.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul a avut loc marți, în jurul prânzului, în stația Orizont din municipiul Suceava. Microbuzul de pe linia 22 aducea călătorii din Burdujeni Sat, un cartier mărginaș al orașului.

Cu gândul să își ia ceva de mâncare, șoferul a tras mașina pe dreapta, a coborât și a mers până la un chioșc din zonă. A uitat, însă, că în microbuz erau și călători, cărora ar fi trebuit să le deschidă ușa.

"Ne-a lăsat aproximativ 10 minute în autobuz. Am ajuns în stație la 15:33 și la 15:42 a revenit și a deschis ușile. Nu am pățit așa ceva niciodată... Am bătut în geam, să ne audă cineva, să îl anunțe că suntem acolo, dar nimic. Am sunat pe numerele de telefon de la TPL (n.r. societatea de transport public local), nu a răspuns nimeni. Mai era o femeie care se grăbea să ia copilul de la grădiniță... Asta e bătaie de joc! Așa cum bătaie de joc este și cum au schimbat traseele microbuzelor, de ajung doar până la Orizont", a declarat Andrei pentru Monitorul de Suceava.

Potrivit presei locale, de la 1 ianuarie 2023 au apărut o serie de modificări la traseele și orarele liniilor secundare de transport public din Suceava.

Sesizată despre incident, conducerea societății de Transport Public Local Suceava a verificat reclamația pe camerele video din microbuz. Când a văzut că se confirmă, directorul Gabriel Petruc a anunțat că șoferul Dorel C. va fi sancționat cu micșorarea salariului. În plus, din luna martie, contractul său de muncă ce urmează să expire nu va mai fi prelungit.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Rusia a declanșat un război electronic de bruiaj pe teritoriul României. Ce înseamnă asta şi cum ne afectează
Digi FM
Jennifer Lopez și Ben Affleck, apariție surprinzătoare după zvonurile de divorț. De ce locuiesc separat?
Pro FM
Anghel Damian, adevărul despre începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost...
Film Now
Fiica Siennei Miller, prima apariție pe covorul roșu. Puștoaica de 11 ani seamănă leit cu mama sa celebră
Adevarul
Scrisoarea emoționantă a unor copii care suferă de boli incurabile, către un medic
Newsweek
Nouă fază dură a războiului din Ucraina. Rusia atacată cu arme din Vest de soldați antrenați de NATO
Digi FM
Ce avere are Tavi Colen. Artistul deține pe dealul Mitropoliei o casă și un teren de 1000 mp
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a...
Film Now
Kevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi...
UTV
(FOTO) Jennifer Lopez si Ben Affleck, prima aparitie impreuna dupa zvonurile divortului. Vezi cum au fost...