Descoperire macabră în Galaţi: Cadavrul unui bărbat, învelit într-o prelată, a fost găsit în spatele Grădinii Publice

Data publicării:
ancheta politie crima
Anchetă a poliției. Foto: captură Digi24

Un bărbat a fost găsit mort într-o zonă dezafectată aflată în spatele Grădinii Publice din municipiul Galaţi, trupul acestuia fiind învelit într-o prelată şi prezentând urme de violenţă, informează vineri IPJ Galaţi.

"La data de 28.03.2024, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracţiunea de omor, prevăzută de art. art. 188 alin. (1) Cod penal, reţinându-se că, în data de 28.03.2024, în jurul orei 19,00, în vegetaţia din proximitatea poligonului auto dezafectat situat în spatele parcului Grădina Publică din municipiul Galaţi, a fost găsit cadavrul unui bărbat, acoperit cu o prelată, cadavrul prezentând urme de violenţă fizică. Identitatea bărbatului a fost stabilită, acesta având vârsta de 60 de ani şi fiind din municipiul Galaţi", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Galaţi.

În cauză se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor în care a survenit decesul şi pentru tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri