Doi bărbați din Gorj au fost prinși sub un mal de pământ, în timp ce lucrau la rețeaua de apă

Data publicării:
Medici SMURD intervin la un accident
Foto: ISU

Doi bărbaţi în vârstă de 47, respectiv 49 de ani, care lucrau la reţeaua de apă în comuna Plopşoru, au fost salvați de colegii lor după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste ei, au transmis joi reprezentanţii ISU Gorj.

Cei doi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de echipele ISU şi SAJ sosite la faţa locului, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 11,00, pompierii au fost solicitaţi sa intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un mal de pământ care s-a surpat peste o persoană în comuna Plopşoru.

La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni şi Detaşamentul de Pompieri Târgu Jiu cu o autospecială pentru descarcerare, un autocamion, un container multirisc, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ Gorj.

„Echipajele sosite la faţa locului au constatat că două persoane de sex masculin în vârstă de 47, respectiv 49 de ani, au fost scoase de sub malul de pământ de către colegii alături de care efectuau lucrările la reţeaua de apă. Cele două persoane au fost evaluate medical la faţa locului, iar apoi au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, au transmis reprezentanţii ISU Gorj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri