Video Două transporturi ilegale de lemne au fost descoperite de polițiști din elicopter. Aparatul de zbor supraveghea traficul din Brașov

Data publicării:
transport ilegal lemne elicopter
Camioanele au fost observate din aer de polițiștii care supravegheau traficul din elicopter. Sursa foto: IPJ Brașov

Doi șoferi de camion s-au ales cu amenzi, după ce au fost prinși că transportă ilegal material lemnos. Cele două transporturi pentru care nu exista autorizația necesară deplasării pe drumul național au fost observate de polițiștii rutieri, care supravegheau traficul din elicopter. Agenții au comunicat la sol coordonatele camioanelor, astfel că cei doi șoferi au fost trași pe dreapta de un echipaj de poliție din Brașov, în apropiere de DN1, scrie bizbrasov.ro.

Cele două camioane încărcate cu lemne au fost reperate de polițiști din aer, pe raza judeului Brașov.

"Aparatul de zbor se află în această perioadă în supravegherea aeriană a principalelor artere rutiere din țară, având misiunea de a raporta polițistilor din teren blocajele formate în trafic, de a constata abateri săvârsite la regimul rutier, care să pună în pericol siguranța participanților la trafic, dar și a altor încălcări ale normelor legale", au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Agenții rutieri din elicopter au luat legătura cu colegii de la sol, care i-au tras pe dreapta pe cei doi șoferi de camion.

"După oprirea autocamioanelor, polițiștii au verificat documentele pentru transportul de material lemnos efectuat și au stabilit faptul că cele două mijloace de transport nu dețineu autorizația necesară deplasării pe drumul național, motiv pentru care au fost aplicate sancțiuni", au mai transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Polițiștii le recomandă șoferilor să respecte viteza legală și să nu facă depășiri în zonele în care aceste manevre sunt interzise.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri