Mediul de afaceri îşi uneşte forţele

Data publicării:
comanda RCS

Peste 60 de asociaţii de afaceri din România, din domenii cheie ale economiei, s-au întâlnit la Bucureşti, pentru a-şi uni interesele în relaţiile cu autorităţile. Contextul economic actual din ţara noastră are nevoie de o voce mai puternică şi unită, spun oamenii de afaceri.

Conferinţa internaţionalî The Sum of Parts este singurul eveniment dedicat asociaţiilor de afaceri din România şi aduce faţă în faţă cele mai reprezentative grupuri profesionale din ţară.

Mihai Struţeanu, director comercial RCS & RDS: „Suntem onoraţi a fi sponsorul principal al acestui eveniment. RCS & RDS vine cu soluţii dedicate clienţilor business. În spiritul acestei idei, rezultatele financiare ale ultimelor trei trimestre ilustrează creşterea cu aproape 11% a veniturilor. Creştere ce a venit nu numai din serviciile mobile, din extinderea reţelei, din numărul de clienţi noi achiziţionaţi”.

La întâlnirea de afaceri au fost discutate tehnici de îmbunătăţire a managementului asociaţiilor, a activităţii de lobby, a relaţiei cu membrii şi soluţii pentru identificarea celor mai bune servicii.

Cristian Pârvan, secretar general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri: „Trebuie realizate coaliţii între diversele organizaţii şi să acţioneze împreună căpătând în felul ăsta mai mare audienţă şi mai mult interes din partea autorităţilor”.

Henri van de Laar, manager Group-MSA: „Ne vom extinde reţeaua de parteneri, vom cunoaşte oameni noi şi vom învăţa mai bine mediul de afaceri, dar şi mediul politic, economic şi social”.

În România sunt înregistrate aproximativ 700.000 de întreprinderi mici si mijlocii, iar multe dintre ele au nevoie de ajutor pentru a avea acces la resursele necesare dezvoltarii pe termen lung.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri