RCS & RDS devine Digi Romania 

Data actualizării: Data publicării:
vizual_DIGI_

Începând din data de 15 mai 2024, RCS & RDS, unul dintre principalii furnizori de servicii convergente de comunicații electronice din România, anunță schimbarea denumirii companiei în Digi Romania.

Această tranziție marchează un nou capitol în evoluția și consolidarea poziției companiei pe piața de telecomunicații și reconfirmă angajamentul de a oferi cele mai bune soluții de conectivitate, adaptate cerințelor și nevoilor tot mai diverse ale utilizatorilor, într-o lume digitală în continuă schimbare.

Cu o istorie de treizeci de ani în furnizarea serviciilor de înaltă calitate, compania a demonstrat o orientare constantă către inovație și excelență. Digi va continua investițiile durabile în tehnologie, în extinderea și modernizarea infrastructurii, printr-o strategie în beneficiul milioanelor de abonați care se bucură în prezent de acces mai rapid și mai avantajos la un portofoliu variat de servicii.

Și datorită investițiilor Grupului Digi  în dezvoltarea rețelelor sale de fibră optică din România, țara noastră se situează astăzi pe primele locuri în clasamentele mondiale privind viteza internetului. Prin performanța și fiabilitatea gamei de servicii și conținut, compania a contribuit la creșterea competențelor digitale ale tinerei generații și a atractivității domeniului IT&C, transformând România într-una dintre țările cu resurse umane de mare potențial în domeniul IT și al comunicațiilor electronice.

„De-a lungul celor trei decenii de activitate, am crescut și evoluat alături de angajații, clienții și partenerii noștri de afaceri, inovând și adaptându-ne constant unei piețe dinamice și extrem de competitive, din dorința de a livra cele mai accesibile servicii de comunicații electronice. Le suntem recunoscători pentru susținerea și loialitatea lor și îi asigurăm că vom rămâne același partener de încredere pentru ca împreună să clădim un viitor digital mai sustenabil și mai conectat. Sub noua identitate, Digi Romania, abordăm o nouă etapă în traiectoria noastră. Ne propunem să explorăm noi oportunități prin care să răspundem așteptărilor și cerințelor tot mai complexe ale abonaților noștri, prin soluții performante menite să faciliteze și să îmbunătățească experiența de conectivitate”, a declarat Serghei Bulgac, Director General Digi Romania. 

La finalul anului 2023, Digi acoperea prin infrastructura extinsă de fibră optică peste 9,1 milioane de locuințe și deservea peste 5,7 milioane de abonați ai serviciului de televiziune, 4,6 milioane de clienți ai serviciilor broadband (internet fix și date), peste 5,8 milioane de utilizatori de telefonie mobilă și 890 de mii de abonați de telefonie fixă pe piața locală.

Despre Grupul DIGI

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.
Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Unde a fost văzută Kate Middleton în plin tratament pentru cancer. Prinţesa de Wales a îngrijorat oamenii din...
Digi FM
Un bărbat beat a uitat ușa apartamentului deschisă, iar câinele său doberman a ieșit pe scară. Ce a făcut o...
Pro FM
Cum se menține în formă Lavinia Pîrva. Artista are aproape 40 de ani și nu ține nicio dietă: „Nu accept ideea...
Film Now
Sofia Vergara, declarații despre operațiile estetice: „Mi-aș face orice intervenție când voi fi pregătită!”...
Adevarul
Presa rusă scrie despre declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial după ce Putin a avertizat Occidentul...
Newsweek
Drama din viața actorului ce ne-a încântat în „Sandokan". Interviul cu Beatles i-a schimbat destinul
Digi FM
Iosif Rotariu, noi declarații la câteva zile de la moartea soției: „Nu ne-am revenit din șoc!” Fostul...
Digi World
Ce se poate întâmpla dacă folosești produse de înfrumusețare expirate. Lucrurile la care să fii atent, pe...
Digi Animal World
Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”
Film Now
Adam Sandler, soția și cele două fiice, în vacanță în Italia. Nu au epatat în niciun fel, ci s-au purtat ca...
UTV
Madalina Ghenea a fost dur criticata dupa ce s-a postat dansand pe masa. “E jenant ce faci!”. Actrita a...