Ryanair lansează o nouă rută cu plecare din București, la prețuri sub 30 de euro

Data publicării:
ryanair
Foto: Shutterstock

Ryanair a lansat marți o nouă rută din București către Pescara, în Italia. Noua rută vor fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale începând cu sfârșitul lunii octombrie, și este parte a programului de iarnă 2018 Ryanair din București.

ryanair
Foto: Shutterstock

„Suntem încântați să lansăm această rută nouă din București către Pescara, în Italia. Noul serviciu va fi operat cu o frecvență de două zboruri săptămânale începând cu sfârșitul lunii octombrie, ca parte a programului nostru Iarna 2018 București.

Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri promoționale de la doar 26.99€ pentru călătorii în noiembrie, acestea fiind disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, joi, 9 august”, a declarat Olga Pawlonka, de la Ryanair.

La nivel european, compania Ryanair se confruntă cu o criză, după ce 27% dintre piloții irlandezi au intrat în grevă. Ryanair a anulat în iulie 30 dintre cele 290 de zboruri din Irlanda, după ce discuţiile cu sindicatele privind îmbunătăţirea condiţiilor de muncă s-au încheiat fără niciun acord.

Cele mai afectate vor fi zborurile între Irlanda şi Marea Britanie, în condiţiile în care Ryanair se confruntă cu prima grevă, după ce în decembrie a recunoscut pentru prima dată sindicatele. Operatorul aerian a dat vina pe sindicatul Forsa pentru eşecul negocierilor, care au durat şapte ore.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri