Prețurile apartamentelor din zonele centrale

Data publicării:
apartament mfax

În București, în zona Universitate, o garsonieră de 32 de metri pătrați poate fi achiziționată cu 25.000 de euro. Aceasta este situată la etajul trei din trei al unui bloc construit în anul 1940, dar fără risc seismic. Locuința a fost renovată recent, dispune de centrală proprie, iar bucătăria este complet mobilată și utilată.

Un alt exemplu găsim în zona Unirii, unde un apartament cu două camere, cu o suprafață de 50 de metri pătrați, este scos la vânzare pentru 39.000 de euro. Locuința este situată la etajul șapte din opt al unui bloc construit în 1960 și dispune de boxă la subsol.

În fine, în zona Grădina Icoanei, un apartament cu trei camere, cu o suprafata de 78 de metri pătrați, are un preț de vânzare de 53.500 de euro. Acesta este amplasat la etajul trei din șase al unui bloc construit în anul 1940 și este renovat.

Dacă vreți să locuiți în Timișoara, puteți cumpăra o garsonieră situată în zona centrală cu 30.000 de euro. Locuința are o suprafață de 30 de metri pătrați și se află într-un imobil construit înainte de 1990. Garsoniera a fost renovată și amenajată recent și se vinde împreună cu tot mobilierul nou.

Tot în Timișoara, de această dată un apartament cu trei camere, care are o suprafață de 65 de metri pătrați, este scos la vânzare pentru 45.000 de euro. Acesta este situat la etajul opt din opt al unui bloc construit înainte de Revoluție.

În centrul istoric al orașului Brașov, proprietarul unei garsoniere cu o suprafață de 26 de metri pătrați cere 18.900 de euro. Locuința este situată la etajul patru din patru al unui bloc construit înainte de 1990, este renovată și se vinde nemobilată. În aceeași zonă, un apartament cu două camere, situat intr-un bloc construit înante de 1970 se vinde cu 40.000 de euro. Locuința are o suprafață de 65 de metri pătrați.

În Constanța, o garsonieră construită înainte de 1990 poate fi cumpărată cu 27.000 de euro. Aceasta are o suprafață utilă de 30 de metri pătrați și este situată în zona centrală a orașului.

În aceeași zonă, un apartament cu două camere, cu o suprafață de 57 de metri pătrați, situat la etajul doi din trei al unui bloc construit înainte de Revoluție, se poate achizitiona cu 39.500 de euro, în timp ce pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafață de aproape 60 de metri pătrați, amplasat într-un bloc central construit în anul 1962, proprietarul cere 41.500 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Dezvăluiri după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins. Ce a pățit înainte de primul tur de la Paris
Digi FM
Adriana Bahmuțeanu, revoltată după ce Selly a ținut un discurs la NATO: „Ce legătură are el, de ce nu...
Pro FM
CRBL ar avea o nouă iubită, la nici două luni de când a anunțat divorțul de soție. Tânăra care l-ar fi...
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Cum ar arăta Bucureștiul dacă politicienii s-ar ține de promisiunile din campanie
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Soția lui Cristi Tănase, acuzații teribile la adresa lui: „A strâns-o pe mama de gât!” Fotbalistul, extrem de...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Chris Pratt, devastat de moartea dublurii sale. Cascatorul Tony McFarr a fost găsit mort în casă: „A fost o...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...