S-a deschis circulația pe încă o porțiune din Autostrada de Centură a Capitalei A0. Anunțul făcut de ministrul Transporturilor

Data publicării:
autostrada a0
Foto: Cristian Pistol/Facebook

Încă 13 kilometri din Autostrada de Centură a Capitalei A0 Sud au fost daţi luni în circulaţie, iar cel târziu în luna iulie lucrările se vor finaliza şi pe ceilalţi aproximativ 10 km ai Lotului 1 (Glina - Vidra), ceea ce va permite asigurarea conexiunii cu Autostrada Soarelui (A2), a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Se circulă pe încă 13 km din Autostrada de Centură a Capitalei A0 Sud, între intersecţiile cu DN4 şi DN5. Constructorul a terminat lucrările pe încă 7 km, ceea ce face posibilă deschiderea circulaţiei şi pe cei 6 km din totalul de 16,3 km ai Lotului 2 (Vidra - Bragadiru) finalizat anul trecut. Practic, acum se circulă pe aproximativ jumătate (23,3 km) din cei 52 de km ai semi-inelului sudic al A0, ceea ce permite legături la profil de autostradă între intersecţiile cu DN6, DN5 şi DN4. În luna iulie (cel mai târziu) lucrările se vor finaliza şi pe ceilalţi aproximativ 10 km ai Lotului 1 (Glina - Vidra), ceea ce va permite asigurarea conexiunii cu Autostrada Soarelui (A2)", a notat Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a precizat şi el pe pagina sa de socializare că aceşti 7 km se adaugă celor 16,3 km finalizaţi anul trecut între localităţile Vidra şi Bragadiru.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri