Tren cu aproape 100 de călători, în flăcări. Reacția ministrului Transporturilor

Data publicării:
incendiu-tren-cfr-teleorman0isu (5)
Incendiu în Bârnova Foto: Arhiva ISU

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a cerut Agenției de investigare feroviară ca o comisie meargă de urgență să vadă ce s-a întâmplat în cazul trenului interregio cu aproape 100 de călători care a luat foc în Teleorman. Două vagoane au ars în întregime.

Am cerut conducerii CFR Călători să aibă ca prioritate zero situația călătorilor și a personalului feroviar. Nu trebuie să uite că prestează un serviciu public în interesul cetățenilor și că cei care vor fi găsiți vinovați, vor răspunde”, a spus ministrul, citat de un comunicat de presă.

Traficul feroviar a fost oprit, marți, pe magistrala 900, la intrare în stația CF Măldăeni din județul Teleorman, din cauza unui incendiu izbucnit la ultimele două vagoane ale unui tren de călători. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în stația CF Măldăeni, județul Teleorman, după ce la un tren de călători cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane.

Trenul circulă pe relația București –Târgu Jiu.

Călătorii au fost transferați în primele trei vagoane, care au fost decuplate de ultimele două, care au luat foc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri