Agenția spațială rusă vinde un modul Soyuz care a adus 3 cosmonauți de pe Stația Spațială Internațională în 2018

Data actualizării: Data publicării:
mai multi oameni stau langa modulul de coborare soyuz scos la vanzare de agentia spatiala rusa
Modulul Soyuz scos la vanzare de agenția spațială rusă. Foto: Glavkosmos/ Twitter

Agenția spațială rusă vinde un modul de coborâre Soyuz care a ajutat la revenirea pe Terra a trei astronauți de pe Stația Spațială Internațională. Anunțul de vânzare a fost postat pe Twitter, dar nu este specificat și prețul.

V-ați gândit vreodată să aveți un modul de coborâre Soyuz MS adevărat, ca piesă în colecția sau expoziția dvs.? Acum aveți o șansă unică să-l cumpărați! Modulul de coborâre nr. 738 al misiunii Soyuz MS-08 este acum disponibil”, se arată în postarea Glavkosmos, o subsidiară a agenției spațiale ruse Roskosmos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Naveta rusă Soyuz MS-08, lansată pe 21 martie 2018 de la Cosmodromul Baikonur, a dus pe Stația Spațială Internațională trei membri ai echipajului expediției ISS-55/56 - cosmonautul Roscosmos Oleg Artemyev și astronauții NASA Andrew Feustel și Richard Arnold. La 4 octombrie 2018, modulul de coborâre scos acum la vânzare a aterizat în Kazahstan, aducându-i pe cei 3 astronauți înapoi pe Pământ. Durata misiunii a fost de 197 de zile.

Potrivit anunțului de vânzare publicat pe site-ul Glavkosmos, vânzătorul se oferă să asigure transportul și instalarea modulului acolo unde dorește clientul, să realizeze pentru acesta un stand echipat cu o parașută și sistem de iluminare și să-l ajute cu formalitățile vamale, dacă este nevoie.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri