News Alert Masacru la o creșă din Thailanda. Cel puțin 22 de copii au fost uciși de un bărbat dat afară din poliție

Data actualizării: Data publicării:
Gunman kills at least 20 people including children at nursery in Thailand
O persoană înarmată a ucis cel puțin 30 de persoane, inclusiv, copii, la o creșă din Thailanda. Foto: Profimedia Images

Cel puțin 38 de persoane, din care cel puțin 22 copii, au fost ucise într-un atac armat la o creșă din nord-estul Thailandei, informează CNN. Unii dintre copiii uciși aveau 2 ani. Autorul atacului este un bărbat dat afară din poliție.

ACTUALIZARE 16:00 Bilanțul victimelor a ajuns la 38 de persoane.

ACTUALIZARE 12:30 Bilanțul celor uciși a ajuns la 34 de victime. Anchetatorii au confirmat că suspectul și-a ucis soția și copilul înainte de a se sinucide.

ACTUALIZARE 11:37 Cel puţin 31 de persoane, printre care 23 de copii, au fost ucise, transmit AFP şi Reuters, citând poliţia locală. Poliția a emis un aviz de căutare a suspectului, un fost poliţist în vârstă de 34 de ani, care avea asupra sa o puşcă, un pistol şi un cuţit.

Între timp, media din Thailanda au relatat că suspectul s-ar fi sinucis, după ce şi-ar fi ucis soţia şi copilul, informează Agerpres.

Atacul a avut loc la Centrul de Dezvoltare pentru Copii din districtul Na Klang, provincia Nog Bua Lamphu, aflată în nord-estul țării. Conforom imaginilor difuzate de Profimedia Images, printre morți se află și copii.

„Prim-ministrul și-a exprimat condoleanțele”, se arată într-un comunicat al guvernului thailandez referitor la atacul armat în care au murit cel puțin 30 de persoane.

Premierul thailandez a ordonat de asemenea autorităților „să-l prindă cât mai repede” pe autorul atacului în care au fost ucise 34 de persoane.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri