De la tribunal, Trump s-a dus la un restaurant cubanez unde a plătit nota tuturor celor prezenți

Data actualizării: Data publicării:
trump=profimedia
De la tribunal, Trump s-a dus la un restaurant cubanez unde a plătit nota tuturor celor prezenți FOTO: Profimedia Images

După ce a plecat de la Tribunalul din Miami unde i-au fost aduse la cunoștință cele 37 de capete de acuzare, la care a pledat nevinovat, Donald Trump s-a dus la un restaurant cubanez, unde clienții i-au cântat "La mulți ani".

Trump a fost pus sub acuzare pentru infracțiunile de încălcare a Legii Spionajului. Acesta a nu va avea restricții de călătorie, însă judecătorul i-a spus să nu ia contact cu fostul său consilier Walt Nauta, care a ajuns la tribunal altărui de el.

Pe durata audierilor au fost mai multe incidente între suporterii pro și contra fostului președinte care s-au adunat în fața tribunalului. La ieșirea lui Trump, o persoană a alergat în fața mașinii în care s-a urcat fostul președinte, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru ca aceasta să fie îndepărtată, scrie The Guardian.

Pe drum, Trump s-a oprit la restaurantul „Versailles” din Miami, unde s-a oferit să plătească nota tuturor celor prezenți, mulți dintre ei susținători de-ai săi. 

Clienții i-au cântat lui Trump „La mulți ani”, dat fiind că fostul președinte împlinește miercuri 77 de ani.

Ulterior, Donald Trump s-a urcat în avionul său privat, în Miami, urmând să ajungă la clubul său de golf din Bedminster, în statul New Jersey.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri