Dezvăluiri din cartea nepoatei lui Trump: „Tatăl său sociopat i-a modelat caracterul - narcisist, bully, cu delirul măreției proprii”

Data actualizării: Data publicării:
Donald trump, in timpul unei conferinte
Foto: Profimedia

Caracterul lui Donald Trump și comportamentul său scandalos „amenință sănătatea mondială, securitatea economică mondială și pacea socială” și au fost modelate de tatăl său care era un „sociopat bine integrat în societate”, se arată în cartea nepoatei președintelui american, plină de dezvăluiri explozive, relatează The Guardian.

Cartea „Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man”, a lui Mary Trump va fi publicată în data de 14 iulie.

Pe lângă prezentarea unei familii complet disfuncționale, despre care spune că l-a format pe Donald Trump, Mary Trump vorbește despre mai multe exemple de comportament șocant al președintelui pe vremea când acesta era tânăr, inclusiv înșelăciuni în ce privește parcursul său educațional și tratamentul brutal aplicat femeilor.

Mary Trump își bazează relatările pe poveștile mătușii sale, sora lui Trump, Maryanne Trump Barry, o fostă judecătoare federală.

„Abandonat de mama sa timp de un an și neavând un tată care să îl facă se simtă în siguranță sau iubit și prețuit, Donald a suferit privațiuni care au lăsat amprente adânci asupra sa. Trăsăturile de personalitate care au rezultat – narcisim, predispoziția spre hărțuire și delirul măreției proprii”, scrie Mary Trump în cartea sa.

Autoarea detaliază problemele de sănătate suferite de mama lui Trump după o histerectomie de urgență. Acestea i-au lăsat pe Trump și frații săi în grijă tatălui lor, pe care Mary Trump îl descrie drept un „sociopat bine integrat în societate”. Ea detaliază momente în care acesta a afișat antisemitism, rasism, sexism, xenofobie. Mary Trump spune, de asemenea, că Donald Trump a plătit un coleg să dea testele SAT (admiterea la facultate) în locul lui.

Familia lui Donald Trump a încercat să blocheze publicarea cărţii despre istoria familiei, scrisă de Mary L. Trump. Robert S. Trump, fratele lui Donald Trump, a cerut unui tribunal din Queens, New York, să împiedice publicarea cărţii scrise de Mary Trump, deoarece aceasta din urmă ar fi încălcat un acord de confidenţialitate pe care l-ar fi semnat în legătură cu moştenirea lui Fred Trump, bunicul său şi tatăl lui Donald Trump.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita