Dolly Parton a primit un premiu de 100 de milioane de dolari de la Jeff Bezos: „Abia așteptăm să vedem tot binele pe care îl vei face”

Data publicării:
Dolly Parton
Dolly Parton a primit un premiu de 100 de milioane de dolari de la Jeff Bezos. Foto: Profimedia

Celebra cântăreață Dolly Parton a primit un premiu de 100 de milioane de dolari din partea miliardarului Jeff Bezos. Fondatorul Amazon a anunțat premiul alături de partenera sa, Lauren Sanchez, scrie BBC.

Lauren Sanchez a descris-o pe vedeta muzicii country ca fiind „o femeie care dăruiește cu inima și conduce cu dragoste și compasiune în fiecare aspect al muncii ei”.

Premiul Bezos pentru curaj și civilitate este oferit liderilor care „găsesc soluții cu curaj și civilizație”.

„Abia așteptăm să vedem tot binele pe care îl veți face cu acest premiu de 100 de milioane de dolari”, a spus Lauren Sanchez.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un videoclip al ceremoniei postat online, Parton a spus „Wow! Ai spus 100 de milioane de dolari?” „Cred că oamenii care sunt în măsură să ajute ar trebui să-și pună banii acolo unde este și inima. Voi face tot posibilul să fac lucruri bune cu acești bani”, a adăugat ea.

Premiul a fost acordat prima dată în 2001, când a fost premiat activistul Van Jones și bucătarul Jose Andres, care a înființat World Central Kitchen, care furnizează hrană în zonele afectate de dezastru din întreaga lume.

Parton - cântăreață, compozitoare, actriță, femeie de afaceri și filantrop - a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame la începutul acestei luni.

Ea a fost un susținător important al organizațiilor de caritate și a fondat Fundația Dollywood, care a oferit cărți copiilor din întreaga lume. Parton a fost, de asemenea, un susținător vocal al vaccinării împotriva Covid-19.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri