Video Donald Trump a reacționat dur, după clipul în care Justin Trudeau glumește pe seama sa alături de alți lideri mondiali

Data publicării:
donald trump

Președintele american Donald Trump a avut prima sa reacție, după ce clipul video în care mai mulți lideri mondiali par să glumească pe seama sa a fost publicat și s-a viralizat.

Trump nu a fost foarte blând în exprimare în privința clipului, când un reporter l-a întrebat ce părere are despre imaginile surprinse la summitul NATO din Londra, în care Justin Trudeau glumește pe seama sa alături de premierul Marii Britanii și președintele Franței, informează CNN.

"Are două fețe" a spus Donald Trump în timpul unei conferințe de presă. Imediat după ce s-a trecut la altă întrebare, Trump a revenit și a spus că "sincer, Trudeau e un tip drăguț".

"Adevărul este că i-am atras atenția că nu plătește 2% (din PIB pentru apărare) și nu este prea mulțumit în această privință", a mai spus președintele SUA, adăugând că "ar trebui să plătească 2%" și "Canada are bani".

Summitul aniversar al NATO de la Londra a fost umbrit de certuri, dar și o înregistrare video în care premierul canadian Justin Trudeau glumește alături de premierul britanic Boris Johnson și președintele Franței, Emmanuel Macron", în privința lui Trump, deși nu i se pomenește numele.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri