Fosta jurnalistă care îl acuză pe Donald Trump de viol: „M-a violat, a mințit mi-a distrus reputația. Sunt aici să-mi recuperez viața”

Data publicării:
Defamation Suit Against Former President Trump
E. Jean Carroll îl acuză pe Donald Trump de viol. Foto: Profimedia

Fosta jurnalistă de la revista Elle, E. Jean Carroll, a depus joi mărturie în procesul intentat împotriva lui Donald Trump, în care fostul președinte american este acuzat de viol, relatează BBC

Carroll îl acuză pe Donald Trump că a violat-o într-un vestiar al unui magazin din Manhattan, în 1996. Ea a spus astăzi, în fața instanței de judecată, că a intentat procesul împotriva lui Donald Trump „pentru a-și recupera viața”, precizând că nu a mai putut avea o viață romantică de la presupusul atac.

„Sunt aici pentru că Donald Trump m-a violat, iar când am scris despre asta, a mințit și a spus că nu s-a întâmplat. A mințit și mi-a spulberat reputația, iar eu sunt aici să încerc să-mi recuperez viața”, a spus fosta jurnalistă.

Carroll a mărturisit că întâlnirea cu Donald Trump a început cu glume deocheate, după ce a fost abordată de fostul președintele american la magazinul Bergdorf Goodman din Manhattan, New York. Acolo, a întrebat-o dacă îl va ajuta să cumpere un cadou pentru un prieten. Donald Trump i-ar fi cerut să încerce o piesă de lenjerie și a urmat-o în cabina de probă. Acolo, susține Carroll, el a închis ușa, a proptit-o de perete și a violat-o.

 „Sunt aici în fața voastră și simt exact ce am simțit atunci”, spune fosta jurnalistă. Carroll spune că a încercat să-l împingă pe Trump, ceea ce arăta că nu-și dorește să facă sex cu el. Experiența „extrem de dureroasă” s-a terminat după câteva minute, iar mai apoi ea a fugit din magazin.

Ani la rând a regretat decizia de a merge în cabina de probă, a spus aceasta. Carroll mărturisește că a vorbit cu doi prieteni despre întâmplare, care i-ar fi dat sfaturi contradictorii dacă să facă situația publică sau nu.  Întrebată dacă a fost motivată să-l dea în judecată pe fostul președinte din motive politice, Carroll, care a votat doar candidați democrați, a spus că nu.

Donald Trump a negat constant acuzațiile ei, pe care le califică drept „ficțiune”. El scria într-o postare din octombrie 2022 de pe platforma sa Truth Social că acuzațiile sunt în realitate o „făcătorie” pentru ca presupusa victimă să-și promoveze memoriile. El mai spunea că fosta jurnalistă „nu e tipul lui de femeie”.

Trump, favoritul republican pentru alegerile prezidențiale din 2024, se confruntă cu o serie de procese și investigații. Printre acestea se numără acuzațiile penale ale procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, pentru plățile făcute către o vedetă porno.

Trump a pledat nevinovat pentru aceste acuzații pe 4 aprilie, la un tribunal din New York. Trump se confruntă, de asemenea, cu anchete penale privind interferența în cursa prezidențială a Georgiei din 2020 și documentele guvernamentale secrete recuperate de la reședința sa din Mar-a-Lago, plus anchete cu privire la rolul său în atacul din 6 ianuarie 2021 asupra Capitoliului. În toate aceste cazuri, Trump a negat acuzațiile.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Câți bani câștigă Ștefan Bănică pentru un spectacol. Onorariul e pe măsura popularității sale
Pro FM
Katy Perry și Orlando Bloom, doi părinți care își adoră fetița. Imagini rare din viața de zi cu zi a celor...
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Ben Affleck şi Jennifer Lopez locuiesc separat, pe fondul problemelor în căsnicie, susțin surse citate de...
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...