Ghislaine Maxwell a fost dată în judecată de foștii avocați pentru aproape 900.000 de dolari în onorarii neplătite

Data actualizării: Data publicării:
Ghislaine Maxwell, partenera lui Jeffrey Epstein, a fost arestata de FBI
Foto: Profimedia Images

Ghislaine Maxwell, fosta parteneră a lui Jeffrey Epstein, care ispășește o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru trafic de minore, a fost dată în judecată de foștii avocați care au reprezentat-o în proces pentru o sumă de peste 878.000 de dolari pe care le-o datorează ca onorarii și taxe, relatează CNN.

Maxwell a fost reprezentată în procesul care s-a încheiat cu o condamnare la 20 de ani de închisoare de firma de avocatură Haddon, Morgan și Foreman. Firma o dă, acum, în judecată pe ea și pe fratele ei dar și pe soțul ei. Maxwell și soțul ei, Scott Borgerson, s-au despărțit între timp.

Conform documentelor depuse, luni, la un tribunal din Denver, Maxwell le-a spus avocaților săi, după ce a fost încarcerată în 2020, că fratele ei, Kevin, va coordona aspectele financiare ale apărării sale. Firma a amenințat în mod repetat, chiar din 2020, că nu o va mai reprezenta dacă se va continua cu neplata onorariilor.

Conform celor reclamate de firmă, fratele lui Maxwell i-a asigurat în mod repetat că va obține banii necesari. Kevin Maxwell a făcut „câteva plăți sporadice de-a lungul anilor”, ultima în ianuarie în valoare de peste 141.000 de dolari. Firma de avocatură susține, însă, că aceasta este dor „o mică parte” din suma datorată.

Firma Haddon, Morgan și Foreman a reprezentat-o pe Maxwell încă din 2015, când a fost dată în judecată de Virginia Giuffre, dar și în alte bătălii juridice pe care le-a avut în legătură cu abuzurile comise de Epstein.

Ghislaine Maxwell a fost condamnată la 20 de ani închisoare pentru trafic de minore, la sfârșitul anului trecut.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri