Video Haos și panică printre soldații ruși după ce au fost prinși în ambuscadă în pădure: „Cine trage? Sunt ai noștri? Unde naiba suntem?”

Data actualizării: Data publicării:
ambuscada

O coloană de tancuri rusești a fost prinsă în ambuscadă de artileria ucraineană într-o pădure din regiunea Harkov. În momentul în care au fost luați la țintă, printre soldații ruși s-a instalat haosul, nimeni nefiind în stare de o acțiune coordonată. Momentele de panică, înregistrate de camera montată pe casca unui soldat rus, au ajuns pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Grupul de asalt rusesc, care acționa în direcția Harkov, a fost lovit cu muniție cu dispersie, potrivit canalului War Translated de pe rețeaua X, care a difuzat filmarea.

După ce au oprit coloana și au coborât din blindate, a urmat haosul, deoarece grupul de soldați ruși s-a dispersat în pădure, unii au fost răniți și nimeni nu înțelegea unde se află, cine trage sau de unde se trage.

De altfel, gradul de haos și dezorientare în rândul rușilor este lămuritor după dialogul dintre ei: „Nimic nu merge conform planului”; „Unde sunt oamenii tăi?”; „De unde se trage?” - „Nu știu”; „Cine trage?”; „Ăia în alb sunt ai noștri?”; „În cine trag?” - „Naiba știe” - „Poate trag în noi”; „Trebuie să dăm prin radio” - „Unde naiba suntem?”.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri