Video Jair Bolsonaro, bolnav de COVID-19, și-a întâmpinat susținătorii și le-a vorbit cu masca trasă pe bărbie

Data actualizării: Data publicării:
jair bolsonaro, infectat cu coronavirus, li se adresează susținătorilor săi
Președintele brazilian, Jair Bolsonaro, își coboară masca, deși este infectat cu noul coronavirus, pentru a li se adresa susținătorilor adunați pe domeniul palatului prezidențial. Foto: Getty Images

Jair Bolsonaro, președintele de extremă-dreapta al Braziliei și bolnav de COVID-19, și-a întâmpinat susținătorii pe domeniul palatului său prezidențial, interacționând cu unii dintre ei fără a respecta distanțarea socială, relatează CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deși purta mască sanitară, Bolsonaro se afla împreună cu mai mulți membri ai staff-ului său care nu păstrau distanța socială. Președintele brazilian și-a atins masca de mai multe ori în timp ce a vorbit și a și coborât-o pe bărbie.

Între Bolsonaro și susținătorii care au venit să îl salute se afla doar un mic apeduct, însă două persoane au trecut pe partea cealaltă pentru a fi în apropierea președintelui brazilian. Unul dintre cei doi părea că are o dizabilitate, scrie CNN.

În vârstă de 65 de ani, Bolsonaro relativizează de la începutul crizei sanitare gravitatea pandemiei şi s-a declarat împotriva măsurilor de izolare luate de guvernatorii statelor braziliene, insistând pe necesitatea de a nu bloca economia naţională.

După ce a anunțat că are Covid-19, Bolsonaro și-a dat masca jos în fața jurnaliștilor chemați la conferința de presă. Ulterior, Asociația Presei din Brazilia a anunțat că îl va da în judecată pentru acest gest.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri