Actriță de filme pentru adulți găsită moartă în casă. Ultimul mesaj lăsat pe o rețea socială

Data actualizării: Data publicării:
Jessica Jaymes
FOTO: Guliver/ Getty Images

Actrița de filme pentru adulți Jessica Jaymes, care a jucat și în serialul TV "Ierburi/ Weeds", a fost descoperită moartă în locuința sa din Los Angeles, de o prietenă, potrivit contactmusic.net.

Jessica Jaymes, care a avut o apariție și în serialul "Ierburi/ Weeds", difuzat pe Showtime, a fost găsită lipsită de cunoștință în locuința ei din San Fernando Valley, Los Angeles, marți dimineață, iar medicii de la serviciile de urgență chemați să o ajute nu au putut decât să declare decesul.

Potrivit primelor informații, actrița, care avea 43 de ani, a suferit un stop cardiac, dar autoritățile au deschis o anchetă.

Jessica Jaymes a început să lucreze în industria filmelor pentru adulți din anul 2002, la vârsta de 26 de ani, și a colaborat cu revista dedicată bărbaților Hustler, în 2004.

Pe parcursul carierei sale, a apărut în emisiuni TV cunoscute, precum "The Howard Stern Show", "Celebrity Rehab Sober House" și "Vivid Valley". Jaymes a jucat în peste 230 de filme pentru adulți.

Actrița, pe numele real Jessica Redding, interacționa frecvent cu fanii pe rețelele de socializare online.

Cu o săptămână în urmă, Jessica a lăsat un mesaj pe Instagram, dezvăluind că se afla în vacanță: "Prieteni, am luat o scurtă vacanță de câteva zile, vă iubesc pe toți".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri