Barack Obama: Acest individ nu este calificat pentru funcţia de preşedinte

Data publicării:
U.S. President Barack Obama Holds A Press Conference
©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Barack Obama şi Hillary Clinton reacţionează dur după atacul lui Donald Trump. Candidatul republican l-a laudat pe preşedintele rus, despre care a afirmat că este un lider mai bun decât Obama. Preşedintele american susţine că Donald Trump este necalificat pentru a-l înlocui în funcţia de şef de stat. De asemenea, şi Hillary Clinton consideră că miliardarul republican face declaraţii periculoase şi înfricoşătoare.

 

Barack Obama, preşedintele SUA: „Nu cred că tipul este calificat să fie preşedinte şi de fiecare dată când vorbeşte, această opinie se confirmă. În timpul campaniei electorale, comportamente care în vremuri normale ar fi considerate complet inacceptabile şi scandaloase, devin normale.”

Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidenţiale: „L-a lăudat pe omul puternic din Rusia, Vladimir Putin, şi chiar a făcut gestul uimitor de a sugera că îl preferă pe preşedintele rus preşedintelui american. Nu este doar lipsit de patriotism. Nu e doar o insultă la adresa preşedinţiei şi a celui care o deţine. Este înfricoşător. Este periculos.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri