Barack Obama, intervievat de vedete de pe YouTube

Data publicării:
BARACK OBAMA GETTY IMAGES

Pentru al doilea an la rând, Casa Albă a selectat trei vedete de pe YouTube pentru un interviu mai puţin convenţional. Ingrid Nilsen, cunoscută drept Miss Glamorazzi, are un video-blog despre modă şi stil de viaţă.

Ea l-a întrebat pe Barack Obama ce obiecte poartă cu el mai tot timpul în buzunare.

„Acesta este un rozariu pe care mi l-a dat Papa Francisc. Evident că înseamnă mult pentru mine, fiindcă îl admir mult. Acesta e un mic Buddha pe care mi l-a dat un călugăr budist. Acesta e un cip de poker norocos din metal, pe care mi l-a dat un motociclist”, a spus Barack Obama.

O cruce coptă din Etiopia şi un talisman care reprezintă o zeitate hindusă sunt, de asemenea, obiectele despre care Obama spune că îi redau motivaţia, atunci când e obosit şi descurajat.

Un inginer care îşi postează pe YouTube experimentele ştiinţifice l-a întrebat pe preşedinte care ar vrea să fie proprietăţile unui element chimic care i-ar purta numele.

Interesant! Aş vrea să fie stabil, să fie un catalizator, dar să nu aibă variaţii extreme de temperatură”, a declarat președintele SUA.

Lui Adande Thorne, alias „sWooZie", Barack Obama i-a mărturisit că primul film din seria „Războiul stelelor", pe care l-a văzut în adolescenţă la cinema, este preferatul său. Iar, dintre personaje, se identifică cel mai mult cu Han Solo, care i se pare un rebel.

Citiți și:

Seinfeld, la cafea cu președintele Barack Obama

GALERIE FOTO. Barack Obama și noul star de la Casa Albă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri