Foto Fotografiile postate de prințesa Kate în ziua în care prințul Louis împlinește 5 ani

Data publicării:
printul lousi 2
Prințul Louis, surprins de fotograful Millie Pilkington. Sursă foto: Twitter / The Prince and Princess of Wales

O fotografie cu prințul Louis așezat într-o roabă împinsă de mama lui, Kate Middleton, a fost postată pe rețelele sociale de prințesa de Wales, care a anunțat astfel că micuțul împlinește 5 ani.

„Cineva împlinește mâine 5 ani”, a scris prințesa de Wales pe contul oficial de Twitter, unde a postat două fotografii. Prințul Louis apare în ambele, îmbrăcat în pantaloni scurți, cămașă și pulovăr albastru, zâmbind fericit, într-o roabă împinsă de mama lui, soția prințului William, moștenitorul tronului britanic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Louis este al patrulea în ordinea succesiunii la tron, după tatăl său, prințul William de Wales, și frații săi mai mari, prințul George (9 ani) și prințesa Charlotte (7 ani).

Pozele au fost făcute de fotograful Millie Pilkington și nu de prințesa Kate, cum se întâmpla de obicei când aniversa ziua copiilor ei, comentează BBC.

Prințul Louis învață la o școală privată, Lambrook School, în Berkshire, împreună cu fratele și sora lui.

printul louis
Prințul Louis, într-un moment de relaxare cu mama lui, Kate Middleton. Foto: The Prince and Princess of Wales / Twitter

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri