Gestul de neînțeles făcut de un tânăr părăsit de iubita pe care voia să o ceară de soție: „M-a costat, dar mă simt bine”

Data publicării:
Brendan Beasley
FOTO: Instagram/ Brendan Beasley

Brendan Beasley, un electrician din Sydney, a organizat în mare secret o călătorie în Grecia, pe insula Santorini, unde plănuia să-și ceară în căsătorie iubita.

Brendan a cheltuit în total 10.000 de dolari australieni, adică peste 6.000 de euro, pentru planul său, jumătate din sumă fiind dată pe inelul de logodnă. Însă, cu câteva zile înainte de a pleca în vacanță, femeia l-a anunțat pe Brendan că îl părăsește, relatează LadBible.

„După trei ani petrecuți împreună și fără niciun motiv, ea m-a părăsit”, a spus Brendan. „Am fost devastat pentru că eu cumpărasem inel și am plătit o vacanță surpriză la Santorini ca să o cer în căsătorie, pentru că visul ei era să se logodească acolo”, a mai spus tânărul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Brendan a spus că despărțirea a fost dureroasă și a decis, în final, să meargă singur în Santorini, drept consolare și pentru a mai amortiza din efortul financiar considerabil făcut.

Ajuns în Santorini, cucerit de peisaj și de răsărit, Brendan a luat o decizie impulsivă și costisitoare: a aruncat inelul în mare.

Am vrut neapărat să scap de acel inel... M-a costat foarte mult, dar în momentul în care l-am aruncat, am simțit că am scăpat de o mare greutate pe care o aveam pe suflet. M-a costat mult, dar m-am simțit bine”, a mai spus Brendan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri